onsdag 25. januar 2012

Hvordan gå ned to buksestørrelser i timen!

Ønsker du å gå ned to buksestørrelser i timen, så har jeg funnet en super oppskrift til dere her! 

Men det er verre enn du tror.
Trodde du at det var ok å bruke samme buksestørrelse som i fjor? Nei, det er det ikke. Du må gå ned to buksestørrelser, det sier alle. Her er 7 tips til å gå ned to buksestørrelser i timen. Husk: Det er verre enn du tror!
1. Gå på do. Når du går på toalettet, kvitter du deg med avfallsstoffer som kroppen ikke trenger. Hvis du også vil bli kvitt en del avfallsstoffer som kroppen trenger, anbefaler vi klystér.
2: Hvis du har spist i det siste, sørg for å kaste opp. Det gir mindre mat i magen, og dermed slankere midje.
3. Smør inn ben og rumpe med vaselin. Det gjør det lettere å tre på trangere bukser.
4. Operer bort rumpen. Rumpen tar mye plass i buksen, og kan lett erstattes av en utlagt tarm. Pass på at tarmen blir utlagt over bukselinningen.
5. Knyt enden av beltet fast i et tau, som du fester i noe solid. Det kan være et rør i taket eller et dørhåndtak. Sjekk at knuten sitter godt, og stram beltet så mye du klarer. Kast deg ut vinduet, og kjenn hvordan beltet strammer godt rundt livet.
6. Oppsøk en lege fra 1800-tallet som fremdeles tror på årelating. Kroppen inneholder 4-6 liter blod, og med de rette iglene kan legen raskt fjerne to-tre kilo.
7. Ikke la deg stoppe av at du besvimer. Det betyr bare at du er på rett vei. Hvis du er lenge utenfor bevissthet, vil muskelmassen sakte forsvinne, og du kan gå ned mange buksestørrelser.
Haha, trodde jeg skulle daue når jeg leste denne her! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar på bloggen min, jeg setter utrolig stor pris på tilbakemeldinger og tips fra dere lesere :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...