lørdag 5. november 2011

Snart hjem!

Da har jeg bestilt flyturen hjem til meg og Chanel og vi reiser hjem 7. desember kl 16.20 fra Flesland :) Lurer på hvordan det går å fly med Chanel.. Han har jo aldri flydd før, bare kjørt bil i ca 12 timer, noe som gikk overraskende bra. Så jeg regner med at det vil gå bra og fly med Chanel også :) 


Q: Noen som har erfaringer med å reise med dyr?

3 kommentarer:

  1. CHANEl!!!! GLEDER MEJ!!!xD

    SvarSlett
  2. Det vil nok gå veldig bra! ;) Vi hadde med oss Sivita i en slik reiseveske til Italia, med mellomlanding i København, og det gikk veldig bra. Litt skeptisk på flyplassen, men på flyet ble det helt stille. Bare ha et teppe som han kjenner sin egen lukt i fra, og når du har han på gulvet foran deg så ha bena dine inntil vesken slik at du kjenner katten og han kjenner at du er der. Du må ta han opp av reisevesken på Flesland når du går gjennom sikkerhetskontrollen, og du får ikke ha bånd på han. Jeg tror det går veldig bra :) Er det noe mer, så bare spør! Har forresten reist fra Bergen til Oslo med Sivita også, gikk veldig bra.. :)

    SvarSlett
  3. Camilla: Okey! Jeg tror det skal gå bra med Chanel også, han var kjempe flink når vi kjørte bil i 12 timer.. Får jeg ikke ha bånd på han? :O Tenk om han blir helt spinnvill og stikker av, det kan bli et problem! Men jeg får ta det som det kommer, går nok kjempe bra :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar på bloggen min, jeg setter utrolig stor pris på tilbakemeldinger og tips fra dere lesere :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...