fredag 28. september 2012

Første oppgave ferdig!

Nå er jeg ferdig med å skrive min første oppgave for i år, og den klarte jeg å skrive på bare to dager. Det var en teaterkritikk av teaterstykket "Boble" som gikk på Den Nasjonale Scene her i Bergen. Det er et teaterstykke for barn fra 0 - 4 år, så for min del var det ikke veldig spennende, men det passet veldig godt for de små :) 

Nå skal jeg ta helg med god samvittighet og nyte den fullt ut før det er mer skole igjen på mandagen! Har ikke store planer for helgen, mest slappe av tenker jeg. Men i morgen skal jeg og Anne Line besøke en liten baby, som naboen hennes fikk forrige lørdag.. tihi! 

Søte Anne Line og meg :)

Hva skal du gjøre i helgen? 

torsdag 27. september 2012

Ett glimt av sommer!

I noen dager nå har vi hatt ett lite glimt av sommervær her i Bergen! Det har vært så nydelig vær, ikke en eneste sky på himmelen og solen har faktisk varmet. 

Var litt skittent på veien :) 

Siden vi har hatt et slikt flott vær i Bergen, så har det ikke vært noen grunn til å sitte innendørs. Så disse dagene har det blitt noen fjellturer på meg.. Og hvor godt er det ikke å få beveget seg i den vakre naturen her, enn å løpe inne på ett treningssenter? 

På toppen av Lyderhorn med Anne Line :) 

Fiiiine Bergen byy :) 

Etter at jeg flyttet til Bergen har jeg funnet ut at det er viktig å nyte de få soldagene man har!! Nå har dessverre regnet kommet tilbake, men da passer deg seg fint å sitte på skolen og skrive oppgave :) 

onsdag 26. september 2012

Sokkemysteriet, del2!

Nå har det kommet 4 clue til sokken, og jeg er ferdig med tre av dem. Nå skal dere få se hvordan det gikk med clue2.. Syns det mønsteret var utrolig fint, så gleder meg til å strikke flere av disse sokkene. Du må også  gjerne slenge deg på :) 


Litt vanskelig å se kanskje, men det er flettemønster på sidene og noe mønster med hull i på midten.. Vet ikke helt hva det kalles :) 

Hva syns du så langt?? 
Strikker du også disse sokkene?

søndag 23. september 2012

sommeren kommer sent!

Denne helgen har det vært strålende vær her i Bergen, det har ikke vært en eneste sky på himmelen! Det har ikke vært kjempe varmt ute, men utrolig deilig å slippe alt regnet. 

I dag er planen å ta en søndagstur opp Lyderhorn her i Bergen, så er enda en av de sju fjellene gått :)

torsdag 20. september 2012

Fotoshoot!

I dag har jeg gjort noe utrolig gøy! Jeg var litt skeptisk i begynnelsen, for jeg føler meg ikke veldig fotogen. Men til slutt så sa jeg ja, og jeg skulle da på fotoshoot! 

Jeg har gjort det før når jeg gikk på folkehøgskolen, men det begynner å bli en stund siden nå. Jeg fikk med meg Anne Line på shooten, og det var utrolig morsomt. Først måtte jo sminke og hår fikses og det ble bestemt at jeg skulle være litt rocka. Håret fikk volum(Masse volum) og jeg fikk på svart øyenskygge(etter masse om og men).. Anne Line skulle egentlig bare være med å se på, men jeg fikk overtalt henne til å være med på bildene også :) 

Jeg har ikke fått sett så mange bilder enda, men jeg ønsker å gi dere en liten sniktitt på de jeg har fått sett og de ble så utrolig fine! Det blir bare bilder av meg, da jeg ikke har spurt Anne Line om jeg får legge ut bilde av henne(selv om det ikke er noe fare, siden hun er syykt fotogen)!! 


Satte på falske øyevipper også, og det gjorde at øynene mine sto skikkelig frem :) 

Sjekk ut fotobloggen til Karoline Sliper for flere fantastiske bilder! 

Hva syns du om bildene? 

onsdag 19. september 2012

Sokkemysterium!

Jeg har blitt med på noe som kalles et "sokkemysterium", det vil si at vi skal strikke en sokk, men vi får ett og ett clue om gangen. Jeg har nå strikket ferdig clue 1 og har startet så vidt på clue 2. 

Her ser dere første clue! 

Clue 3 ble lagt ut i dag, så når jeg har gjort ferdig clue 2 og 3, må jeg bare vente på neste. Til sammen er det 5 clue :) 

Vil du også være med å strikke "sokkemysteriet" sjekk ut facebookgruppen :) 

fredag 14. september 2012

Ønskelisten min til bursdagen!

Det er fortsatt en liten stund til jeg har bursdag, men tenkte det kunne være greit å legge ut en liste nå så folk kan begynne å tenke på hva de vil kjøpe til meg :) Det var også noen som ville at jeg skulle gjøre det også, når jeg skrev det på facebook (link) siden min, så da kommer en ønskeliste til dere her. 



PUMPS! (link)



Dette er det jeg kommer på i farten, om det er noe mer jeg kommer på at jeg ønsker meg, så kommer jeg til å oppdatere denne siden!!

Var det en grei ønskeliste??

torsdag 13. september 2012

Venninnekos ♥

I dag tok jeg og Anne Line turen til byen og koste oss før hun skal reise hjem for helgen og besøke sin mor! Først var vi på Lagunen og kjøpte regnbukse til meg og reiste deretter ned til byen. I byen vindusshoppet vi litt før vi fant ut at vi skulle sette oss på en pub og ta ett glass med cider :) Mens vi satt der, fikk vi så innmari lyst på oreo kake, så da ble det en "romantisk date" på Egon, hvor det ble ett stk oreo kake på deling! 

En utrolig koselig dag, men ei super jente :) 

"Tror aldri jeg har starta å drikke så tidlig før" - Anne Line! 


En utrolig god oreokake!! 


tirsdag 11. september 2012

Foccacia med kylling og bacon!

I dag laget jeg meg noe utrolig godt til middag, hjemmelaget foccacia med kylling og bacon. Jeg har spist dette på Egon ett par ganger og syns det smaker helt fantastisk.. Jeg bestemte meg derfor for å prøve dette hjemme også. Og gjett om det ble godt!! 


Legger ut oppskrift for min egen del og for andres del! Anbefaler alle å prøve ut dette :)

Har du smakt foccacia med kylling og bacon?

mandag 10. september 2012

Gullkorn fra Ole Brumm!

Mamma la ut et fint sitat fra Ole Brumm på facebook i dag, og jeg måtte bare dele det med dere for det var så utrolig skjønt :) 

Nasse Nøff og Ole Brumm sitter under et stort tre og tenker over livet, da Nasse plutselig spør:
"Brumm, vi har fått to hender å holde, to bein å gå, to øyne til å se, to ører til å høre, men hvorfor har vi bare et hjerte?"
Brumm tenker seg om en liten stund og svarer: 
"Nasse, det er sikkert fordi det andre hjerte er gitt bort til en annen, som vi selv må finne"

♥ ♥ ♥

2 toppturer på 2 dager!

På to dager nå har jeg vært på to toppturer her i Bergen, og for en flott natur vi har i Norge! 

I går, søndag, var jeg med Anne Line og Thomas på Ulriken, det er det høyeste fjellet av de 7 fjellene i Bergen, og man kjente det i kroppen når turen var ferdig. Men det var en utrolig fin tur, vi hadde fint vær og koste oss i hverandres selskap :) Det var slitsomt å gå opp, og vi gikk en litt omvei, så turen ble litt lenger enn planlagt, men på vei ned var det strakaveien rett ned(bokstaveligtalt), satte oss på rumpa og sklidde ned nesten :)

TAKK FOR TUREN :) 

Halvveis opp :) 

I dag gikk jeg opp Fløyen, jeg byttet ut en tur på treningsstudio med en tur på Fløyen. Det fristet virkelig ikke å dra på treningsstudioet i dag!! Været var ikke supert i dag, men allikevel ble det en veldig grei treningstur. Jeg brukte 36 minutter opp, og det syns jeg er veldig bra til å være meg :) 

Grått og stusslig i Bergen i dag! 

Da har jeg gått 4 av sju fjell her i Bergen, så tre igjen :) 

Har du gått noen av de 7 fjellene i Bergen?

lørdag 8. september 2012

Høsten er her!

Begynner virkelig å bli kjølig ute! Her i Bergen er det slik i allefall, så her om dagen fant jeg frem dunjakken min igjen.. Syns egentlig det er litt tidlig å finne den allerede nå, men når man holde på å fryse ihjel når man går ut av døra, så blir man bare nødt. 


I natt har jeg sovet over hos Anne Line, og nå er vi straks på vei ut døra og skal ta oss en tur til byen. Er bylørdag i Bergen i dag, så er masse som skjer :) 

mandag 3. september 2012

Litt flaks må man ha!

Og det har jeg hatt denne gangen!

På fredag ringte de meg fra hittegodset og fortalte at de hadde fått inn kortholderen min med busskort, studentkort og førerkort! LYKKE!! Så nå slipper jeg endelig å betale hver gang jeg skal reise noe sted med buss eller bybane :) 


Så nå skal denne gladjenten til byen for å hente kortholderen sin :) 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...