torsdag 30. august 2012

Ulykkesfugl!

Her om dagen var jeg så uheldig at jeg mistet kortholderen min, hvor jeg hadde busskort, førerkort og en del andre kort (Heldigvis ikke bankkortet), og jeg aner ikke hvor det har blitt av. Mest sannsynlig har jeg mistet det på bussen..

Bestill Skysskortet her!

Jeg har ringt til hittegods og hørt om de har fått det inn, men det har de visst ikke.. så da har enten noen tatt det med seg eller så har jeg ikke mistet det på bussen allikevel.. Men jeg kan ikke skjønne hvor ellers jeg kan ha mistet det, for siste gang jeg brukte det var på bussen på vei til Anne Line.. 

Veldig kjipt å miste den, for busskortet er jeg avhengig av for å komme meg rundt - ellers koster det 27 kr per tur, i stedet for 400 kr i mnd - mens førerkortet trenger jeg når jeg er hjemme. Koster visst 230 kr for å få nytt førerkort også + 65 kr hvis jeg må ha nytt bilde! YEY! 

Har du mistet viktige kort noen gang?

Min lille hemmelighet!

God morgen! Lite søvn her i huset i natt, men slik er det vel når man er tett i nesa og nesten ikke får puste? Får håpe formen forbedrer seg i løpet av dagen :) Men tilbake til overskriften:

Som jeg skrev til dere for noen dager siden så var jeg i byen for å fikse noe, og det var litt hemmelig! Grunnen til at det var hemmelig er fordi det var bursdagsgaven til Anne Line, og hun skulle ikke få gaven av meg før på søndag! 

Det hun fikk av meg var to lys fra IKEA, en froskesparebøsse fra Nille og en tegning jeg tegnet til henne! Glemte dessverre å ta bilde av sparebøssen, men oppdaterer dette innlegget om jeg får gjort det når jeg er hos henne en dag :) 

Følger dere meg på instagram, har dere allerede sett tegningen! 

SPANA Kubbelys, uparfymert IKEA
Fine lys fra IKEA :) 

Hva syns du om gavene? 

onsdag 29. august 2012

Sjukling!

Har ligget strakt ut i hele dag og gjort minst mulig, formen er visst ikke helt på topp kan man si.. Skulle egentlig ha vært på skolen og hatt drama i dag, men da jeg la meg med feber og ikke sovnet før kl 05.00 og skulle opp igjen kl 07.00, så droppet jeg det gitt.. 

Instagram - Missnate90

Nå ligger jeg godt plantet i sengen min og er klar for å sove! Håper formen er litt bedre i morgen :)

Ønske meg god bedring?? :) 

Har fått Almanakken min fra personligalmanakk i posten nå, så kommer et innlegg om den i løpet av de neste dagene!! 

tirsdag 28. august 2012

Flowerpower - bilder!

Kommer ett lite kjapt innlegg fra meg nå, siden jeg er hos Anne Line denne uken og har klart å bli forkjølet! Den lille hemmligheten jeg skulle vise dere kommer en av de nærmeste dagene :)

Jeg er veldig glad i å ta bilder og har forelsket meg helt i instagram. Jeg vet bildene ikke blir i super god kvalitet der, men syns det er morsomt å allikevel :) Jeg tenke derfor å vise dere noen bilder jeg har tatt av blomster med instagram! Alle bildene er da tatt med mobilen min, Samsung Galaxy s2! 







Vil du se mer, følg meg på instagram - Missnate90 heter jeg der :) 

Hva syns du om bildene? 

fredag 24. august 2012

Jeg ser enden i tunnelen!!!

I dag har jeg vært hos tannlegen og fjernet reguleringen, så tok jeg avstøpning slik at de får laget tennene til meg. Så om tre uker så er jeg ferdig med dette tannstyret og kan smile så mye jeg orker uten å gjemme tennene mine, og gjett om det skal bli godt! 


Jeg har sett lenge etter denne dagen og endelig har datoen blitt satt.. 17 september kan jeg legge mange timer i tannlegestolen bak meg og være en ny Renate! God følelse :) 

I kveld skal jeg ut å spise med fine jenter, for å feire at Anne Line har bursdag på søndag! Er sikker på at det kommer til å bli utrolig koselig <3 

Har du hatt tannregulering? 

Min tatovering!

I sommer tok jeg en tatovering på armen, og syns den bare blir finere og finere når jeg ser på den! Jeg tok den først en gang, så var jeg å fylte på den 1 mnd senere, fordi noen av strekene hadde nesten blitt borte. Etter denne gangen fikk jeg nok en reaksjon på blekket eller noe, for jeg fikk skikkelig utslett og klødde noe helt forferdelig. Jeg begynte å smøre den med en eksemkrem, så nå har den nesten blitt helt fin igjen og den klør heldigvis ikke så mye lenger :) 

Tatoveringen min ser slik ut: 
Fiin, ikke sant? 

Slik så den ut med utslettet.. Gjett om det klødde!! 

Hva syns du om tatoveringen? 
Har du tatovering? 

torsdag 23. august 2012

En liten bytur..

Jeg tok meg en tur til byen i dag, for jeg hadde noen småting jeg skulle fikse.. Forteller mer om det over helgen, er litt hemmelig enda :) 

Når jeg egentlig hadde tenkt meg hjem, satte jeg meg heller litt i parken og tittet på alle menneskene og nøt utsikten.. Mens jeg satt der kom en mann syklenes, han hadde med seg brødsmuler og skulle mate duene.. Jeg satt og studerte han og så at han koste seg veldig der han sto midt i en stor due flokk, så sier han "Kan nesten føle seg som en rockestjerne her man står, er nesten det sammen som John Mayer opplever på scenen", så kommer han bort til meg og lurer på om jeg vil ha resten av skalkene hans, for han skulle reise, så sier han: "disse er ordentlige venner, ikke som vennene dine på facebook"..


Mannen forsvinner ut av synet og jeg tar over matingen, duene samler seg rundt meg og venter på å få noen brødsmuler som om livet står på spill! De er gode venner, om du gir dem noe de vil ha :) Hvor flott var ikke det, og utrolig koselig er det egentlig å mate fuglene som er i parken, selv om det noen ganger kan bli veldig mange av dem! 


Mater du duene i parken? 

Strikkeklubb.. :)

Sent innlegg fra meg i dag, men har bare kost meg masse sammen med mine nye samboere i kveld! 

Jeg var først med Anne Line på IKEA for å handle litt praktiske ting som jeg trengte på rommet mitt, så nå har jeg endelig fått en ryddig undertøyskuff :) Når jeg kom hjem satt jentene å koste seg med hjemmelagde kjøttkaker og de hadde kake klart i ovnen.. Mmm!!! 

(Skulle nå egentlig legge ut bilde av skuffen og skapet mitt, men pc'en bare klikka når jeg satte i kameraet for å overføre bilder) 

Vi koste oss da med kake og Harry Potter på skjermen, når filmen var ferdig satt vi alle fire og strikket på hvert vårt strikketøy, utrolig koselig :) Alle var så ivrige at vi nesten ikke klarte å legge det fra oss! Tihi..


Har begynt å strikke uglesokker igjen :) 

Nå har jeg endelig kommet meg i seng og skal legge meg og høre på at regnet plasker ned på utsiden av vinduet, en helt grei lyd å sovne til egentlig :)

Holder du på med noe håndarbeid? 

tirsdag 21. august 2012

Treningsslit...

Jeg er ingen trenings-glad person, men skulle ønske jeg var kjempe glad i å trene og gjorde det uten å uffe meg hver gang jeg hører ordet trening.. Det har alltid vært ett ork for meg å reise på trening og i det hele tatt være i fysisk aktivitet..

Løp/gikk 3,2 km i dag :) 

Jeg er ofte motivert til å trene i starten av året også dabber det av, for da ser jeg ikke noe resultater og det blir bare et ekstremt tiltak! Jeg har meldt meg inn på treningsstudio i år også, og håper at dette året vil bli annerledes, at jeg klarer å holde motivasjonen oppe.. Til en forandring så syns jeg det faktisk har vært veldig gøy å starte på igjen med treningen, noe jeg tror er fordi jeg faktisk klarer å løpe mer enn i to minutter før jeg får vondt i beina!! Jeg har planer om å melde meg på sal timer også, så får jeg litt variasjon i treningen :) 

Liker du å trene? 
Er du medlem på treningsstudio? 

Første skoledag!

Må først si at eksamen min i går gikk så som så, jeg fikk snakket noe, men følte i ettertid at jeg satt å stammet og gjentok meg selv... Nå gjenstår det å se på onsdag om jeg klarte å stå. SPENT! 

Men ja, i går hadde jeg også min første skole dag igjen, så nå har jeg startet på 3. året førskolelærer og er inne i mitt siste år som student. Utrolig rart å tenke på, føler jeg akkurat har startet og ikke at jeg faktisk skal ut i arbeidslivet.. !! Men jeg har vurdert å ta ett år til på skolen til neste år da, hvor jeg skal ta spesial pedagogikk, noe jeg syns høres veldig spennende ut, vi får se :) 

Var ikke helt klar for eksamen nei! 

Har du begynt på skolen/jobben igjen? 
Hvordan var første skole-/jobbedag? 

søndag 19. august 2012

Tankekart!

Beklager alt maset med eksamen om dagen, men i morgen blir det slutt på det! 

Men nå sitter jeg å skriver tankekart innen alle åtte temaene jeg kan komme opp i, så får jeg håpe det hjelper meg litt med å huske noe! Jeg skriver ned litt stikkord og litt setninger, så får jeg bare kryssefingrene for at jeg er godt nok forberedt til i morgen. 


Jeg har tenkt veldig mye på om jeg kanskje skal droppe å ha eksamen i morgen og heller bare ta den til jul igjen, men er litt kjedelig det også.. Går veldig mye frem og tilbake der, men jeg får se hvordan jeg føler jeg ligger an i kveld. Det som er er at jeg mister en sjanse om jeg tar den i morgen og stryker, men om jeg ikke tar den i morgen så har jeg fortsatt tre sjanser igjen! DILEMMA!! 

Hva syns du jeg burde gjøre?

lørdag 18. august 2012

Lese lørdag!

I dag har det vært leselørdag hos Anne Line..Glad jeg har ei som er flink til å lære bort og klarer å plotte noe inn i det dumme hodet mitt. Jeg bruker veldig lang tid på å lære ting, så er godt å kunne sitte sammen å snakke om det, da blir det så mye lettere :) 

Ellers har lørdagen vært veldig avslappende, vi var bare en tur på butikken for å kjøpe oss noe middag, ellers har vi ligget strak på sofaen hele dagen.. Egentlig ganske deilig. Det ble lasagne til middag i dag, å som det luktet godt mens den sto å god gjorde seg i ovnen.. Fantastisk godt smakte det når den var ferdig også. 

God helg fra meg :) 

Hvordan har din lørdag vært? 

fredag 17. august 2012

Facebook!

Jeg hadde satt veldig pris på om dere som leser bloggen min kunne ha likt facebook siden min, den holder deg oppdatert på når det kommer nye innlegg her på bloggen og om jeg legger ut noe annet der også! 


Da får jeg muligheten til å se hvor mange som faktisk leser bloggen min også! Jeg hadde blitt super glad og veldig takknemlig om du tok deg 30 sekunder bare for å like facebooksiden min :) 


TUSEN TAKK 


1 down, 1 to go!

Da har jeg endelig tatt RLE eksamen og kan legge den bak meg, forhåpentligvis for godt! Blir den ikke bestått, så må jeg ta den opp igjen til jul, men det får jeg ta når den tid kommer! Men nå er det Pedagogikk eksamen som venter på meg!! Den er muntlig, så gruer meg ekstremt mye til den, ikke føler jeg at jeg kan noe heller.. Dermed må jeg bruke denne helgen godt og få lest mye, mye!! 

Jeg er ikke veldig selvdissiplert av meg, så tror jeg må bo hos Anne Line og Camilla i helgen, så de får pusha meg til å lese også får de høre meg litt, så kan det hende jeg skal klare å stå på eksamen på mandag! Fy, så deilig det skal bli å slippe å ha eksamen i tankene lenger.. Føler jeg ikke kan gjøre noe annet om dagen, enn å lese til eksamen!! 

Kakao til lesingen er topp :)

En god lunsj er også viktig :) 

I dag har jeg faktisk kommet igang med treningen igjen, kl 09.00 var jeg og Anne Line klare på treningssenteret for en liten treningsøkt, og liten ble den også! Tror jeg klarte å starte litt for hardt i dag, for når jeg var ferdig med å løpe ble jeg så kvalm at jeg ikke orket å ta noe styrke! Dårlig trent sa du?? *kremt*

Jeg har også bestilt meg navneskilt til postkassen og bestilt meg almanakk, så nå kan jeg snart få post og få skrevet ned alle mine planer for skole og hverdag :) Almanakken er forresten fra "personlig almanakk", etter at jeg hadde konkurranse her på bloggen :) (kommer innlegg om den når jeg får den) 

Har du hatt eksamen nå? 
Bruker du almanakk, hvor er din fra?  

mandag 13. august 2012

Soverommet ♥

Soverommet mitt er som sagt veldig lite, men samtidig veldig koselig. Selv om det er veldig lite så tror jeg at jeg kommer til å trives på det.. Det blir også mindre å rote på og enklere å vaske :) 

Alle møblene som står der sto der fra før. Det er ikke helt slik jeg vil ha det, men det er ikke så mange andre muligheter å innrede det på. Det er en liten ulempe av den ene veggen er skrå, så jeg er nok nødt til å ha det slik det er nå. 

Bildet tatt fra døren.. Ved siden av sengen står det ett stort klesskap! 

Bildet tatt fra sengen - Kommoden står på skråveggen!

Jeg beklager dårlig bildekvalitet, men det går i instagram om dagen! Missnate heter jeg om du vil følge meg der :) 

Ha en strålende kveld alle der ute ♥


Summer feeling!

I dag har det vært så fint vær her i Bergen, solen har strålt som bare det og det har vært godt å varmt.. DEILIG! 

Det triste er at jeg ikke har fått vært ute hele dagen og nytt de få solstrålene vi har fått i dag, for jeg har sittet inne på skolen og lest til eksamen.. Men etter lesingen ble Anne Line og Michelle med meg hjem, vi laget oss middag og koste oss med is ute på terrassen frem til solen forsvant bak fjellet :) 

Utrolig deilig å kjenne solen varme på en blek kropp :) 

Har du hatt fint vært i dag? 

torsdag 9. august 2012

God torsdagkveld!

Nå sitter jeg og forbereder meg til RLE eksamen jeg skal ha på torsdag om en uke, jeg er veldig lite forberedt, så må lese mye de neste dagene! (jada mamma, jeg skulle ha lest i ferien).. Jeg har huset helt for meg selv, så stearinlysene er tent og håndballkamp mellom Spania og Montenegro går i bakgrunnen, koselig. Spent på å se hvem Norge møter i finalen :) 


Jeg har kommet i orden på rommet mitt nå, er bare litt bilder og fiksing i en hylle som mangler, men da må jeg først en tur på IKEA og få tak i noen kurver jeg kan gjemme rotet mitt i.. Men syns det lille søte rommet mitt har blitt veldig koselig nå :) 

En liten sneekpeek - Tatt med mobil

Hva holder du på med i kveld? 
Hvem vil du Norge skal møte i finalen på lørdag? 

onsdag 8. august 2012

Back in Bergen!

Da er jeg tilbake i Bergen! Jeg har flyttet inn i ny hybel og har (nesten) ryddet ferdig rommet og fått ting på plass. Det er fortsatt en del ting å fikse på, men det kommer seg og det blir nok riktig så koselig her når jeg blir ferdig. 


Jeg har ikke det største rommet og boltre meg på, men det skal nok gå veldig fint å bo her for det. Regner med jeg kommer til å være en god del sammen med de andre jentene som bor her, bli kjent med de. Spent på hvordan dette året kommer til å gå, tror det kommer til å gå veldig bra, men uvant å bo sammen med fire andre :) 

I morgen er det tilbake til skolen igjen.. Må få lest til RLE eksamen jeg har 16 august. Må ha to eksamener nå på høsten på grunn av streiken som regjerte før sommeren, veldig kjedelig, men sånn er vel livet! Så da er det bare å ta frem pensumbøkene og lese, lese og lese! 

Nå som jeg er tilbake til Bergen regner jeg med det blir mer blogging på meg fremover. Regner med mange av de som leste bloggen min(om det var noen) ikke er innom den lenger.. Men jeg skal prøve å være flink, så får vi se hvordan det går :) 

En kosepus jeg kommer til å savne utrolig mye dette året <3

Er du ferdig med sommerferie og tilbake i vanlige rutiner igjen?

Ha en fin dag! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...