torsdag 31. mai 2012

Recovery!

Vel vel, da er det noen dager siden jeg ble operert og jeg ser egentlig ut som en potet i ansiktet! Jeg har operert  i munnen, men kan nesten se ut som at jeg har tatt silikon i både lepper, kinn og under øynene. Ett vakkert syn skal jeg si dere! 

Her er det ikke så ille, men litt hevelse er det! 

Men det går utrolig bra da, så lenge jeg tar smertestillende 3 - 4 ganger om dagen, så merker jeg ikke noe til det. Jeg spiser ikke så mye biff og brød om dagen, går mest i suppe, yoghurt og nudler, er veldig redd for at jeg skal gjøre noe så jeg begynner å blø eller river opp ett sting, så lite mat blir det på meg! Men sett bort ifra det, så er jeg oppegående og leser for fullt til eksamen! 

Minibiter med vannmelon! 

Håper hevelsen er borte til mandag, for da har jeg nemlig muntlig eksamen! Hadde ikke vært så kult å komme dit, når jeg nesten ikke klarer å smile fordi leppa mi er så hoven, haha! 

tirsdag 29. mai 2012

Overstått!

Da var det endelig overstått og jeg slipper å vente på dette lenger! Endelig har jeg fått satt i skruer og venter bare nå på at det skal gro, slik at jeg får festet på tennene. Jeg ser endelig ett lys i tunnelen og enden på en alt for lang prosess.

Operasjonen gikk veldig bra i dag. Jeg fikk lokalbedøvelse og kjente ingenting, jeg fikk heller ikke sett noenting da de dekte over øynene mine, men legen var veldig flink til å fortelle meg hva han skulle gjøre før han gjorde det. Så jeg gir skryt til legene på Haukeland :) I ettertid har jeg kjent en god del, men slenger i meg smertestillende før det gjør alt for vondt. Så smertestillende er min bestevenn de neste dagene :)


Jeg har fått time neste torsdag, da jeg skal fjerne stingene og sette tilbake de kunstige tennene mine! Glad jeg slipper å gå uten to tenner hele sommeren for å si det sånn. For den 16 august skal jeg inn igjen og sette på de permanente tennene, som forhåpentligvis kommer til å sitte der i mange år fremover :) 

Dette er blir maten min om dagen, suppe og det som går lett ned! 

Endelig snart ferdig!! 

Sjukehuset neste..

Da har dagen kommet til jeg skal inn på sjukehuset for å starte neste, og forhåpentlig siste, fase av tannstyret mitt! I dag er det duket for å sette inn skruer, slik at jeg om tre mnd kan sette inn implantat, så nå kommer jeg enda ett skritt nærmere, fine tenner :) 

Tumblr_lwbr1jdalb1qdovrpo1_400_large

Wish me luck :)

mandag 28. mai 2012

Ny uke, ny eksamen!

Da har vi startet på ny uke og jeg har begynt å lese på ny eksamen, min siste eksamen for i år!! Denne gangen er det pedagogikk som står på planen, og den er muntlig.. Jeg har kommet litt i gang, jeg har laget "mapper" med de forskjellige emnene(8 emner skal jeg gjennom), sortert dokumentene som hører til hvert emne og funnet  ut ca hvor hvilke bøker hører til.. Så nå mangler bare all lesingen! 

Tumblr_lwce62g4hp1r830jio1_400_large

Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå med lesingen denne uken egentlig, for i morgen skal jeg på sjukehuset og sette inn skruer, til tennene jeg skal ha på krone. Jeg har ikke peiling på om det vil være vondt i dager etterpå eller om det ikke kommer til å være så vondt. Jeg håper på det siste, da det vil bli litt lettere å lese. Men vi får ta det som det kommer, og gjøre mitt beste med eksamen! 

550787_435165786507014_100000407903508_1515337_1502050429_n_large
Kjenner meg godt igjen der ja (A)

Solen er fortsatt her i Bergen, men kjenner at temperaturen har sunket litt siden i går.. Så går vi mot kaldere tider igjen nå? :( 

Har dere tatt sommerferie enda, eller har du eksamen/tentamen igjen? 

søndag 27. mai 2012

Nyter late dager!

Været er helt fantastisk om dagen, og det er nesten en skam om man sitter innendørs, derfor har det blitt alt for lite blogging de siste dagene. Jeg er ute med gode venner på dagtid og slapper godt av på sofaen, gjerne med gode venner på kveldstid, så da blir det ikke mye datatid til overs! 

De siste dagene har det vært strålende sol her i Bergen, og jeg er sikker på at det er 30 grader i solsteken, nesten litt for varmt til tider! Vi har vært ute i parken og kost oss hver eneste dag, er fantastisk å kjenne at brunfargen kommer tilbake på kroppen. Vi har også tatt årets første bad, noe som ikke var så kaldt som jeg hadde trodd.. Forfriskende og avkjølende var det jo i denne sommersolen, men veldig godt. 

Det er bare helt fantastisk med dager som dette, hvor du kan nyte livet i parken med gode venner.. Da kan man ikke få det bedre :) 

Her kommer ett lite Instagram (Missnate90) bilderas fra late dager i solen! 

Snart reiser vi :D

Bading var digg! 

Min nye bikini, love it! 

Frokost på terrassen er ikke feil :)

Grilling i parken hører med

Anne Line og Renate på fjelltur! 


Guttakrutt lærer seg baklengssalto :) 

Michelle har kjøpt seg basseng i varmen ^^

Nyter du late dager i solen?

onsdag 23. mai 2012

God morgen solen!

Jepp, solen skinner i dag også, så nå får jeg komme meg opp og komme igang med skolearbeid og soling.. Skal til Anette og Michelle i dag og lese, skal høre hverandre litt, noe jeg syns er greit siden jeg da lærer best :) De har også gressplen som vi kan legge på hele dagen, så det blir perfekt :) Ha en strålende dag i solen folkens, det skal ihvertfall jeg!! PS! Dette er blogget fra mobilen, derfor dårlig oppsett!

tirsdag 22. mai 2012

Endelig!

Har hatt en veldig fin dag i solen i dag, har faktisk fått litt farge på kroppen også :) Anne Line ble med meg til parken for å lese til RLE, men lesing ble det ikke mye av.. Hehe! Senere kom Erik og Audun, som har hatt eksamen i dag, og holdt oss med selskap, så da ble det ikke alt for mye lesing! 

Vi har også kost oss i solen med engangsgrill, pølser og maiskolber samtidig som vi spilte kort. Utrolig koselig og fin dag i solen.. Nesten fælt å si det, men det ble nesten litt for varmt til tider! 


Men tilbake til overskriften, jeg har endelig fått meg ett sted å bo til neste år.. Jeg fikk svar fra den jeg var på visning hos sist og de hadde fått ett godt inntrykk av meg, og ville veldig gjerne at jeg skulle flytte sammen med de. Og selvfølgelig takket jeg med glede ja til det :D


Soverommet!


Kjøkkenet!

Da er endelig det ordnet og jeg kan få det av skuldrene mine! Nå er det bare å fokusere på eksamen, visning her på torsdag, reiser snart til London og reiser snart hjem til familie og venner :) En flott tid i møte!

Hvordan har din dag vært i denne solsteken?

Sooooool!

Det er sol og det er varmt og det er eksamenstid her i Bergen! 

Solen har endelig kommet til Bergen og det er bare helt fantastisk. Godt å kjenne at man kan ligge ute i parken og få litt brunfarge på den bleke vinterkroppen, og dette kan man gjøre samtidig som man leser til eksamen. To fluer i en smekk :) 

Nå skal jeg hive i meg litt frokost, før jeg tar turen ned til byen og finner meg en gressplott og leser til eksamen. 

Ha en strålende mai dag! 

lørdag 19. mai 2012

Fantastisk plagg!

Dette er virkelig noe man skulle hatt på reiser spør du meg, den virker jo helt fantastisk praktisk! Nesten så jeg fikk lyst til å bestille meg en slik til jeg skal til London! 

Det er altså en jakke med innebygd lomme til pass, billetter etc., den har oppblåsbar nakkepute i hetten, det er integrert øyemaske slik at man kan stenge lyset ute og i hetten er det ørepropper så du slipper støy! Det er også en lomme hvor man kan ha musikkspiller og utgang til øre-pluggene.. Denne jakken er jo nesten bare ett must til lange reiser på både fly, tog og bil.

Du kan lese mer om den HER! 

Sleeper Premium Full-Zip Hoodie

Women's Sleeper Premium Full-Zip Hoodie

Tror jeg må sette denne på ønskelisten min! 
Hva syns du om jakken?

Eksamen, eksamen, eksamen!

Bah, jeg er så alt for lei det ordet nå og jeg har fortsatt tre eksamener igjen! Jeg hadde musikkeksamen i går, og syns den gikk helt greit. Jeg hadde prøvd ut opplegget mitt dagen før, sammen med Erik og fikk det til å være 11 minutter, derfor kuttet jeg ut noe av det og satset på at det skulle bli langt nok. Når jeg skulle fremføre det så fikk jeg ikke utført alt, da jeg overskred 10 minutter.. Håper det ikke trekker meg ned en karakter, for jeg var bombesikker på at jeg ikke hadde lenger enn 10 minutter! 


Meen, ting tar alltid litt lenger tid når det utføres med mange mennesker og ikke bare en! Men nå har jeg lagt den bak meg og tatt frem norskbøkene, for på mandag braker det løs med ny eksamen. Den føler jeg meg ikke forberedt til i det hele tatt, så er veldig spent på hvordan den kommer til å gå. Håper jeg får oppgave om rollelek eller bildebøker, da skal jeg klare å få ned noe på papiret :) 

Har du eksamen fremover? 
Er du flink til å lese til eksamen?


Husk å stem på høyreside!!

Kose fredag!

I dag har jeg bakt oboy kake, slik at jeg får noe å kose meg med under eksamenstiden. Men så syns jeg det var litt fælt å spise opp hele alene, så jeg ba over noen venner på kake :) Vi har hatt en fin kveld med mye latter, kortspill, fantasi og kake - en toppers fredagskveld spør du meg! 

Oboy kake alà Mer enn bare ord! Fantastisk god..
(Instagram - Missnate90)

Instagram - Missnate90

Jeg har lurt litt på om jeg skal kjøre igang med en spørsmålsrunde til dere, så jeg har laget en meningsmåling på høyreside på bloggen. Legg igjen din stemme, så får jeg se om det blir en spørsmålsrunde i løpet av mai! 

STEM STEM STEM!! 

fredag 18. mai 2012

Lyst på en personlig almanakk?

Har du almanakk, men ser den snart går ut og du trenger en ny? 
Da har du muligheter for å få tak i en billig nå, Personlig almanakk har nemlig gitt meg muligheten til å gi dere 17% på almanakkene siden det var 17. Mai i går! 

Trykk på bilde eller link for å komme til siden dems! 

Tilbudet gjelder ut mandag 21. Mai!

Almanakkene er veldig praktiske og du kan gjøre den personlig ved å legge til detaljer du selv ønsker, jeg er veldig fornøyd med min og den passer perfekt til mitt bruk. Du kan velge mellom tre størrelser, etter hvor mye du bruker den eller har aktiviteter du holder på med. Den viser alle navnedager, høytider og du kan få notatark bak i boken. På fremsiden kan du bruke personlig bilde eller en de har ferdig på siden sin!

Du kan også bestemme selv hvilken mnd den skal begynne fra, så om almanakken din går ut i juni/juli, så er ikke det noe problem. For da kan du bare velge at almanakken du bestiller deg i dag, skal begynne å "virke" fra 1 juni eller 1 juli for eksempel. Kjempe smart spør du meg! 

De er også fine å gi bort i gave til bursdag, morsdag, farsdag etc.. Kanskje du skal i konfirmasjon i sommer, da passer dette ypperlig spør du meg :) Mamma fikk av meg i morsdagsgave, der det var bilde av henne og en hest på fremsiden, hvor det sto "Verdens beste mamma". Hun ble kjempe glad for den 

Denne laget jeg til meg selv! 

For å få 17% på almanakken skriver du bare inne denne koden: D-UUSL-AWIS

torsdag 17. mai 2012

17. Mai!

Planen i dag var egentlig å se an været og heller være hjemme om det ikke var så bra. Været var ikke bra når vi våknet, så vi tok med oss dyna i sofaen og tenkte vi kunne se toget fra tv'skjermen. Men etter litt tenking, så syns jeg det ble litt dumt å sitte hjemme den ene gangen i året der er 17. Mai, så vi hev oss rundt og fant oss noen fine klær å ha på oss og tok turen ut allikevel! 

Var veldig koselig i byen, angrer ikke på at vi tok turen ut.. Det var et fint folketog og masse flotte mennesker i bunad og finstas.. Skulle ønske jeg også hadde bunaden min her, fikk ikke helt den 17. Mai følelsen når jeg ikke hadde på meg bunaden min. Men jeg ville ikke risikere å sende den i posten, om den skulle bli borte! Så jeg får ta det igjen til neste år :) Vi koste oss med is, pølser og brus før vi tok turen hjem igjen og inn i varmen! 


Her hjemme ble det disket opp med sommerkoteletter og fløtegratinerte poteter, med jordbær og fløte til dessert! Nydelig var det! Så vi har alt i alt hatt en veldig fin dag, tross regnet og bunadsfri 17. Mai :) 

Skulle vise dere mange bilder fra toget, men jeg finner de ikke igjen når jeg skal legge de over fra mobilen til dataen :( 

Hvordan har din 17. Mai feiring vært?

søndag 13. mai 2012

Motivasjon til trening

Jeg har veldig vanskeligheter med å komme meg på trening når jeg ikke har noe spesielt å gjøre på dagen, som nå i eksamenstiden har jeg nesten ikke vært på trening fordi jeg ikke kommer meg over dørstokken. Jeg gir også ofte fort opp med treningen ellers også, fordi jeg føler det ikke kommer noe resultat ut av det. 

Men innerst inne vet jeg godt at resultatene ikke kommer etter tre treningsøkter, man må virkelig jobbe for at resultatene skal syns. Men allikevel er det vanskelig å holde motivasjonen oppe til å trene, syns egentlig ikke det er veldig gøy å trene heller, men samtidig så går det greit bare jeg kommer meg på treningssenteret. 

Etter jul har jeg vært en del i styrkerommet og trent med apparater og manualer, dette går helt fint når jeg først kommer dit. Har også vært i bassenget og plasket litt, noe som er veldig deilig! Har vurdert flere ganger å reise på sal-treninger for å få litt variasjon, men har ikke blitt noe av, noe som kanskje har vært litt dumt av meg? 


Men hva skal jeg gjøre for å holde motivasjonen oppe og har dere noe tips til treningsopplegg hvor fettforbrenning er hovedmålet, stramme opp mage, rumpe og lår? 

Jeg har også "problemer" med det å spise riktig og ofte nok. Egentlig burde det være lett å spise ofte og lite når jeg sitter hjemme å leser til eksamen, men den gang ei! Jeg spiser frokost og middag, thats it! Det kan hende jeg spiser frukt som mellommåltid om jeg husker det(latskap sa du).. Uff, dette er ikke bra! Kanskje jeg burde sette opp en matplan hvor jeg skriver hva jeg skal spise og når jeg skal spise?

Det er ofte lett å bare ta noe enkelt, der og da, som kanskje ikke er så veldig sunt. I eksamensperioden er det ofte man belønner seg selv med snoop og annet kliss *kremt*! 


Hvordan gjør du det for å klare å spise ofte og lite? 

Jeg trenger å høre deres meninger og erfaringer her! Jeg ønsker å få sommerkroppen, men sliter veldig med motivasjonen! Håper jeg får respons fra dere der ute, det hadde hjulpet meg veldig 

Innedag med lesing!

På fredag fikk jeg besøk av Anne Line, vi koste oss med noe godt i glasset og tok oss en mindre vellykket tur på byen. Men koselig hadde vi det uansett :) Hun ble over til lørdag og vi ble ikke kvitt hun før søndagsnatta, hehe! Lenge siden vi har hatt en slik kveld/dag, så det var veldig koselig :) 

Vi var flinke å lese til norskeksamen i går, så nå har jeg endelig kommet litt i gang og faktisk blitt litt klokere. Jeg skal også bruke dagen i dag på å lese til norsk, før jeg skal begynne på musikkeksamen i morgen. Jeg har jo musikkeksamen på fredag og da skal vi lage ett musikkopplegg som vi skal fremføre sammen med klassen foran en sensor. Tror det skal gå bra, men må jobbes en del med. Planen min er å jobbe effektivt med musikkeksamen i morgen og helst bli ferdig, så kan jeg fortsette med å lese til norskeksamen etter det.

En liten sniktitt på det jeg skal vise dere! 

Nå ble det mye eksamens-prat på dere her, vet jeg har lovet å vise dere noe håndarbeid jeg driver med, men jeg er ikke helt ferdig med det så det kommer ikke helt enda. Skal prøve å få gjort det ferdig mellom eksamenslesningen, det er jo fin avkobling når jeg trenger en pause :)  

Hva gjør du denne søndagen? 
Har du eksamen snart?

fredag 11. mai 2012

Inspirasjon MAUI!

Som mange andre så drømmer jeg om mitt eget hus, som jeg kan innrede slik jeg vil og lage min egen stil. Det blir nok enda noen år til før den drømmen går i oppfyllelse, men det skader ikke å drømme seg bort i interiør og den slags allerede nå fordet? *Fnis* 

Jeg har forelsket meg helt i MAUI serien til jysk, og har alltid drømt om at jeg skal ha det når jeg får mitt eget hjem :) 


Syns også serien er flott i svart, men jeg skal ha den i hvit! Det er bare så fantastisk fint med de kurvene, og så praktisk å oppbevare ting i :)

Hva syns du om MAUI serien fra Jysk?

Alexander Dale Oen!

Mine tanker går til Alexander Dale Oen sin famile og nære i dag :'(



R.I.P - Du var en stor mann Alexander! 

torsdag 10. mai 2012

Hele tre år ♥

Tenk det, jeg og Erik har vært sammen i TRE år i dag! Det høres ufattelig lenge ut, men samtidig ikke. 



Bilder fra Tyrkia 2011!

Jeg elsker deg Erik og er utrolig glad og takknemlig for at jeg har deg. Du er der for meg når jeg trenger deg mest og støtter meg uansett 

onsdag 9. mai 2012

Countdown!


Da har jeg startet nedtellingen til London! Bare 30 dager igjen! 

Nå skal jeg straks finne sengen min for kvelden! I morgen skal jeg en tur på massasje, som jeg fikk av Erik for en stund tilbake. Det tror jeg skal bli helt nydelig :) Har planer om å få inn en treningsøkt i morgen også, får se om jeg kommer meg opp av sengen og får gjort det før massasjen. 



Så prøver jeg å være flink å lese til norsk eksamen om dagen, men det er virkelig ikke lett. Det er utrolig mye som blir gøy når man leser til eksamen altså. Men jeg skal virkelig skjerpe meg og komme igang med lesingen, det trenger jeg virkelig. 

Hvordan leser du best til eksamen? 
(Tips tas imot med en STOR klem og ett stort takk)

Design ditt rom!

På Jotex kan du designe ditt eget rom og være med i trekningen på ett gavekort på opptil 5000 kr! Jeg har lagt mitt rom og hadde satt pris på om du kunne stemt på bidraget mitt.

Selvbiografi i stikkord!

Siden jeg ser det er mange nye lesere innom, så tenkte jeg å skrive litt om meg selv, sånn at dere kan bli bedre kjent med meg :) 


Jeg er... 

... ei jente som heter Renate Engebretsen Bjørneseth
... født 25.10.1990 - Det vil si jeg blir 22 år i år :) 
... opprinnelig fra en liten plass på Hedmarken som heter Løten, ligger midt i mellom Hamar og Elverum! 
... student ved Høgskolen i Bergen og studerer førskolelærer. Fra høsten av begynner jeg på 3. året! 
... veldig glad i dyr og kunne hatt huset fult. Men nå har jeg bare en katt, Chanel :)
... kjæreste med Erik 
... over middels interessert i håndarbeid, både hekler, strikker og broderer. 
... også glad i scrapping, men har blitt lite av dette nå siden jeg ikke har plass til det. 
... veldig sjenert, så kommer ikke lett i kontakt med nye folk før jeg blir "varm" i trøya.
... alt for glad i sofaen og tv'en en lørdagskveld, enn å ta turen ut på byen. 
... også veldig glad i å tilbringe fredag-/lørdagskveld med gode venner
... glad i å se tv'serier(Kom med forslag)
... glad i å bake - helst kaker og søtsaker! :) 
... egentlig ikke så glad i å trene, men tvinger meg dit minst tre ganger i uken. 
... som regel alltid glad
... veldig glad i familien og savner de veldig!
... gammel elev ved Sogndal folkehøgskole 09/10 og savner tiden der veldig mye 
... 

Har jeg glemt noe da tro? Er sikkert mye mer jeg kan skrive om meg selv, men som jeg ikke kommer på nå! 

Med dette vil jeg gi dere lesere en utfordring - Skriv noen få setninger om deg selv i kommentarfeltet, så får jeg muligheten til å bli bedre kjent med dere lesere :) 

1 mnd igjeen!!!

Jeg vil først si at det bare er en måned igjen til jeg tar turen til London sammen med tre andre fantastiske jenter, som jeg skrev HER, så har vi allerede planlagt en del som vi skal innom. Men ser du vi har glemt noe som vi BARE må få med oss, så skriv det i kommentarfeltet! 


I dag skal jeg på ny visning, det ser veldig fint ut der, men tror kanskje rommet er litt lite. Da får jeg ikke plass til sengen min og nesten ikke noe møbler, så jeg tror kanskje jeg ender opp med å ta det jeg var på først, det var et passe stort rom og jeg må ha med alt av møbler selv :) 

Nå er det frokost tid her, også må jeg få opp gubben fra senga! 

Ha en strålende dag godt folk 

Jeg blir utrolig glad om du kommer med tips til meg, på hvor vi skal dra i London :)

tirsdag 8. mai 2012

Kjærligheten!

Kjærligheten er ikke alltid like lett, og man må virkelig jobbe for å holde den vedlike. Dette har jeg og Erik erfart en god del, og det er derfor vi nå skal flytte fra hverandre. Vi har følt den siste tiden at vi har gått hverandre på tærne og dermed irritert oss over en minste ting. Det er ikke slik det skal være, men fort blir! 


Vi er fortsatt kjærester og har planer om å være det videre også, dette gjør vi for å redde forholdet vårt! Det kan være at det går i feil retning, men det vet vi ikke før vi har prøvd. Jeg tror det kommer til å gå i riktig retning og ting bare vil bli enda bedre :) Det blir selvfølgelig veldig rart å flytte, har kjent det veldig på kroppen i det siste at det egentlig ikke stemmer helt det som skal til å skje, men vi mener det er til det beste.  

Er det noen jeg ikke vil miste, så er det jo min fine kjæreste Erik 

Jeg tror vi begge tror det kommer til å bli bedre når vi kommer nærmere hjemme, da har vi familien rundt oss, vi får oss jobber, kanskje nye hobbyer og vi kommer oss ut mer :) Vi har det jo egentlig veldig bra nå om dagen, vi koser oss veldig i hverandres selskap ♥ Noe jeg er veldig takknemlig for! 


Avslutter dette innlegget med ett flott kjærlighets-sitat

Du elsker ikke et menneske fordi det er vakkert. 
Du syns det er vakkert fordi du elsker det 

Bakt potet "oppskrift"

Det er jo ikke så mange måter å lage baktpotet på, men tenkte å gi dere den måten jeg lager det på. Jeg syns bakt potet er ufattelig godt, og det er jo egentlig alt for lett å lage. Det eneste er at det tar en god time å bake potetene i ovnen, men ellers så gjør jo alt seg selv egentlig :) 


Her er det ingen fasitsvar på hva man skal ha i poteten, men det er dette jeg liker best! Det er også mulig å bruke bacon, sammen med skinke eller alene.  

Instagram: Missnate90

Hva liker du å bruke i bakt potet?
Kom gjerne med deres bakt potet erfaringer :)

mandag 7. mai 2012

Veldig takknemlig!

Jeg er veldig takknemlig for alle dere som kommer innom bloggen min! Det er gøy å se at statistikken øker for hver dag som går, det gir meg motivasjon til å fortsette med bloggen. Det er gøy å gå inn på bloggen hver dag for å se om seertallene har steget :) 

Jeg er rett og slett overveldet og glad! 

Det eneste jeg skulle ønske var at akkurat DU la igjen en kommentar når du først klikket deg innom bloggen. Da gir det meg en mulighet til å se hvem du er, og du vil med sikkerhet få en ny leser og en kommentar tilbake :) Jeg er veldig takknemlig for alle kommentarene jeg får, det gir med motivasjon til å finne nye ting å blogge om. 


Om det er noe du ønsker at jeg skal skrive om, så tar jeg gjerne imot tips fra dere lesere! Jeg vil at bloggen skal være spennende å lese for dere :) 

Tusen takk alle sammen 

Hadde også satt pris på om dere ville fulgt bloggen min på facebook, da får dere oppdatering om når jeg har lagt ut nytt innlegg. Dere kan følge den HER!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...