fredag 27. april 2012

Ferdig med skolen!

Da var jeg ferdig med skolen for i år, nå er det bare eksamen som mangler! Den første er en innlevering 7 mai, så har jeg musikk eksamen 18 mai, norsk skriftlig 21 mai, RLE skriftlig 24 mai og Pedagogikk muntlig 4 juni! Så jeg har nok å henge fingere mine i fremover, for å si det slik! 

Jeg har også begynt å se etter ett nytt sted å bo, da jeg og Erik har valgt å ikke bo sammen til neste år. Så i dag skal jeg på min første visning, og er veldig spent. Har også fått svar fra en til, som jeg skal på visning på neste torsdag, spennende! 


Noen som har tips til hvordan man skal tre frem på en visning? 
Flere som er ferdig med undervisningen for i år? 

mandag 16. april 2012

Titt, titt!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, men det har sine grunner! Blogglysten har bare ikke vært der, og jeg har ikke hatt  noe spennende å blogge om heller. Det har skjedd en del i livet mitt om dagen, men som jeg ikke ønsker å dele her på bloggen. 

Jeg har vært veldig usikker i det siste og ikke helt visst hva jeg vil videre, men det begynner å ordne seg nå :) Er godt å ha gode venner å snakke med i slike stunder ♥ Om jeg kommer til å bli mer aktiv her på bloggen fremover, det er jeg litt usikker på. Stay tuned! 

En liten gledesspreder i en tung og slitsom hverdag :)


Hvordan er det med dere lesere om dagen? 


Ønsker du å følge med litt hva som skjer om dagen, følg meg på instagram: Missnate90 :)

lørdag 7. april 2012

Påskekos!



I kveld sitter jeg hjemme alene og koser meg med påskeegget jeg fikk av Erik. Ble utrolig overrasket når jeg fikk det :-) 

I kveld har jeg også blitt med i Instagram trenden, så får jeg se hvordan det går.. (Missnate90 om du vil følge meg) 
 Her kommer mitt første bilde med Instagram!

Det fine påskeegget jeg fikk :) 

fredag 6. april 2012

Vårkos i Bergen!

Det er en stund siden våren tittet frem i Bergen, men har bare ikke blitt til at jeg har skrevet noe om det(Les: latskap). 

Men vi utnyttet vårværet til det fulle når det først kom til Bergen, vi koste oss i parken med is, brus og gode venner! Altså en helt perfekt vår dag for min del 

Folkeliv i Bergen by 

Tulipaner 

De skulle prøve å ha øynene åpne når jeg tok bilde, men de fikk solen rett i øynene. Derfor skulle de holde de igjen til jeg telte til tre. Første gang trykte jeg for fort, andre gang for seint og tredjegang gikk det! Hehe!

Flere som liker våren og den gode stemningen? 

Hyttekos!

Først må jeg bare si at det var kjedelig når ingen fant svaret på påskenøtten min, så da blir det ingen premie til noen heller! 

Nå har jeg og mamma kommet hjem fra en veldig fin hyttetur i Vinjevegen hos mormor og Arne! Vi har kost oss med kortspill, maxi yatzi og strikking. Mamma og mormor vant alle gangene vi spilte stopp, så ble noen kroner fattigere i løpet av turen, men det handler om å delta, ikke å vinne(har jeg hørt)

Her ser dere Rondane :) 

Nesten med en gang vi kom opp ble jeg med Arne og tante på tur, vi hadde med hunden til søskenbarnet mitt, Troya! Jeg må bare si: Så fantastisk flott natur vi har her i Norge, det er bare så fantastisk fint å gå rundt i fjellet. Høre på stillheten og bare la alle tanker fare forbi :) NYDELIG! 



I dag tok jeg og Arne turen opp Piggvola(1254 moh), en tur på ca 12 km! Vi hadde strålende sol hele turen og kunne ikke kost oss mer! Når vi kom på toppen satte vi oss i solveggen og spiste matpakken vår før vi tok turen ned igjen. På vei tilbake stoppet vi innom en akebakke hvor jeg akte, men det var så hardt at jeg fikk vondt i rumpa. Middagen var nesten klar når vi kom tilbake, og i dag var det grillet kotelett m/ potet og grønnsaksstuing på menyen. Nam nam!




Vi hadde også med oss Chanel på hytta, noe som gikk overraskende bra. Han likte ikke helt bilturen, men tilpasset seg oppe på hytta med en gang. Favorittplassen var i vinduet på kjøkkenet, da hadde han oversikten over alle som skulle ut på tur :) 

Alt i alt har vi hatt en super fin hyttetur og bare kost oss gløgg ihjel :) 

Hva har du gjort i påsken? 

torsdag 5. april 2012

Stikker til fjells!

Da tar jeg og mamma oss to dager ferie og stikker på hytten til mormor og Arne! 

God påske! 

Har du fått påskeegg?

onsdag 4. april 2012

Påskenøtt!


Siden det nå er påske, så er det duket for påskenøtter både på tv og i blader. Derfor skal jeg gi dere en liten nøtt i dag! 

Her kommer den: 

Det sammensatte svaret skal bli noe å spise;


Du kan stikke deg på det
Du kan drikke det
Du kan kle deg med det



Trekker en vinner så fort jeg har fått noen svar! 
Premie venter! 

tirsdag 3. april 2012

God påske!

God påske til dere alle! Håper alle har strålende vær og kan sitte i solveggen å sole fregnene sine, kose seg med appelsin og noe varmt i koppen! 

Skulle ønske jeg kunne ha gjort alt dette, men slik er det ikke! Solen skinner, men den varmer ikke alt for masse, så det beste er egentlig å holde seg inne med strikketøy for hånden og gjerne noe varmt i koppen. Jeg har også vært på ridetur igjen, det var jeg i går og i går red jeg på Storm(Travhesten mamma har ridd), og det gikk kjempe bra! Han var jo snill som ett lam :)

Resten av påsken blir det nok lite blogging fra meg, for i morgen skal jeg jobbe, hyttetur fra torsdag til fredag, jobb igjen på lørdag og da er nesten påsken over. Men følg med, så kommer det oppdateringer når jeg har kommet meg hjem på påskeferie :) 

En som syns det er godt at jeg er hjemme, men ikke helt fornøyd med at jeg har med Chanel! 

Jeg koser meg veldig hjemme med familie og venner, merker nå at jeg gleder meg veldig til jeg skal flytte hjem igjen for godt og være nær de hele tiden 

Har du påskeferie? 
Hvordan har din påskeferie vært hittil?

søndag 1. april 2012

♥ Dag 5 - Et bilde av telefonen min.

Samsung Galaxy s2!

 
Denne telefonen syns jeg bare er helt fantastisk! Jeg er superfornøyd med den og kunne ikke ha tenkt meg å bytte den ut for noe! :) 

Hvilken mobil har du?

Har kommet meg hjem!

Jeg har nå kommet meg hjem på påskeferie og har derfor ikke fått tid til å blogge! Har prioritert å være sosial enn å oppdatere dere de første dagene.. Håper dere overlever det! 

Har ikke skjedd så mye her hjemme enda, men i går var jeg og mamma en tur på maxi for å se om vi fant noe spennende, og mamma fant seg en rosa bukse! Sprekt! På kvelden var jeg hos Trine, vi så film, stappet inn på med godteri og slappet av :)  

I dag har jeg vært å ridd sammen med mamma! Det har jeg ikke gjort siden jeg var liten, så var veldig spent på hvordan det kom til å gå.. Jeg gruet meg litt, da jeg syns disse dyrene er veldig store. Men det er helt utrolig hvor mye makt du har over ett så stort dyr altså, helt fantastisk egentlig. Så rideturen gikk fint, selv om jeg ikke travet eller galopperte ;) (Regner med jeg tørr det etterhvert) 

Påskeværet har ikke helt vært som jeg ønsket etter at jeg kom hjem, håpte jo på sol og varme, da de har hatt de i to uker før påske... Men slik skulle det ikke være! Det har vært sol, men har blåst skikkelig surt. Det har derfor vært veldig kaldt, og dermed ingen mulighet for å sitte ute å sole seg. Krysser fingrene for at det blir bedre i løpet av uken :) 

Hesten mamma pleier å ri, Storm! 

Hvordan har din påskeferie vært hittil? 
Har du fint vær? 
Ingen påske uten et lass med bøker, sol fra skyfri himmel, knopper som brister - og en hånd å holde i.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...