onsdag 29. februar 2012

My new look :)

Da har jeg vært å klipt meg, og det ble veldig kort! Jeg er veldig fornøyd, men det ble veldig veldig uvant. Så jeg kommer nok til å få sjokk når jeg står opp i morgen og ser hvor kort hår jeg har. Men jeg syns det ble veldig fint, og syns det er godt å ha fått bort alt det lange håret :) Nå har jeg små hår som kiler meg bak i nakken, tihi! 

Før bilde

Etter bilde
Er dessverre ikke veldig fotogen! 


Nå mangler jeg bare og farge det igjen, slik at det ikke blir så blondt! 

Hva syns du? 
Kledde jeg dette?

Ny frisyre!

Jeg har ikke fått det enda, men jeg skal til søskenbarnet mitt i kveld og klippe meg. Jeg har veldig lyst til å klippe meg kort denne gangen, for jeg er så lei det lange håret mitt.. Det bare floker seg bak og det mister fasongen med en gang.. Derfor skal jeg nå klippe det kort. 

Jeg skal ikke klippe meg kjempe kort, men ned til skuldrene har jeg tenkt på. Jeg har hatt det en gang før og var veldig fornøyd med det. Så jeg ender nok opp med det tenker jeg :) 






Jeg liker veldig godt "bob" frisyren, men vet ikke om jeg vil kle den! 


Det beste bilde jeg fant av meg med litt kort hår! 

Hva tror du?


tirsdag 28. februar 2012

Nytt innkjøp!

I går reiste jeg og mamma en tur til Elverum på Kremmertorget for å slå ihjel litt tid, og se om vi fant noe spennende. Egentlig var det ikke mye spennende, men noe nytt ble det da med hjem! Jeg kjøpte meg bare noe småting som truser og sokker, også fikk jeg nye sko av mamma. Det er vårsko, så får vente litt med å bruke dem, men gleder meg :)

Trodde nesten våren var på vei her om dagen, men plutselig så kom det masse snø igjen! Men håper det går fort til våren og sommeren nå.. Det er en fin tid :) 

Skoene er kjøpt på Økonomisko - 399kr

Sokkene er kjøpt på Cubus - 79kr for 2 par! 

Hva syns du om innkjøpet?

Er en som har savnet meg!

Tror Simba syns det er godt å ha meg hjemme, slik at han får en sengekamerat om natten/kvelden. Når jeg la meg i går kveld tok jeg med meg data'en fordi jeg skulle se på et program, men så kom Simba og absolutt skulle ligge oppå meg, slik at jeg måtte flytte data'en. Og der lå han en god stund, og gjett om han koste seg. 



Han får ikke lov av mamma å ligge i sengen sammen med henne, så da er det ekstra godt at jeg kommer hjem :)

mandag 27. februar 2012

Dataeksperten Renate!

Jeg er nå hos bestefar og Liv på besøk.. Liv trengte noe hjelpe med dataen, så da kommer Renate til unnsetning med en gang :) 

Jeg er det store data geniet her i familien, så om noen har problemer med dataen så ringer de meg med en gang. Og som oftest så samler de opp til jeg kommer hjem, siden jeg bare er hjemme i ferier og slik, eller så ordner vi det over telefonen.. Flott å vite at jeg også kan hjelpe med noe :) 

Bilde fra konfirmasjonen min :)

Senere kommer mamma hit, så skal vi få pannekaker til middag! Det skal bli utrolig godt også er det veldig greit å bli bedt bort på middag hele tiden. 

søndag 26. februar 2012

Fin dag på Løten!

Det er en helt nydelig søndag på Løten i dag! Solen skinner og varmer opp solveggen, det er rene påskeværet kan man si :) 


Siden det var så fint vært, fant jeg ut at jeg skulle bli med mamma til stallen. Selv om jeg ikke skulle ri, så var det jo greit å komme seg en tur ut og få frisk luft under nesen. Når vi kom dit så var ikke Storm ute(han må stå alene ute, før de andre skal ut), så mamma tenkte at de ikke fikk ri på en stund, men det var bare at Håkon Marius ikke pleide å sette han ut før ved 11 tiden, og vi var der halv 11. 

Storm, en veldig pen hest! 

Storm! Dere har sikkert hørt om han, han er en god traver og har vært med på løp! 

Mens mamma fikset båsen til hesten hun skulle ri, lekte jeg med pusekatten som var der.. Det er halvsøstra til Chanel, den var det ingen som ville ha, så den bor igjen på gården sammen med mammaen sin. Men hun vil ikke ha noe med henne å gjøre lenger, noe som kan skyldes at hun kanskje er med kattunger igjen! Men kattungen var jo bare kjempe søt da! Så ERIK, vi må nok ha en pusekatt til! haha! 

Mammaen til Chanel :)

Halvsøstra til Chanel :)



Lego konkurranse!

Jeg har meldt meg inn i konkurransen til Ronja, hvor jeg kan vinne Lego duplo putteboks! Dette passer fint til barn og er en super ting å gi bort i gave til tantebarn, barnebarn osv.. Derfor har jeg nå meldt meg på og håper på vinnerlykke(selv om jeg aldri har slik flaks) 


Meld deg gjerne på du også, kanskje du er heldig og vinner :) Trykk HER for å komme til konkurransen!

lørdag 25. februar 2012

Godt å være hjemme!

Må si det er veldig godt å være hjemme hos mamma. Bare kunne slappe av og ikke tenke på skole eller noen ting :-) Jeg har vært i koselig bursdag hos farmor i dag. Fikk sett igjen hele familien på pappa sin side, går alt for lang tid mellom hver gang. Spiste god mat og masse kaker :-) Nå ligger jeg og Simba på sofaen og slapper av.. Er sliten og trøtt etter en lang togtur. Jeg får som alltid ikke sove veldig godt på toget og det kjenner jeg nå på kvelden, selv om jeg sov ett par timer når jeg kom hjem.. Hvordan har din dag vært?

torsdag 23. februar 2012

Snart hjemreise og pakking!

Nå er det ikke alt for lenge til jeg reiser hjem til mammaen min :D! Det er en arbeidsdag igjen, så setter jeg meg på toget og vender snuten mot Østlandet en tur. Skal bli godt å få litt ordentlig luft under nesa igjen. Toget mitt går 22.58 fra Bergen tog-stasjon i morgen kveld og er på Hamar 09.00 lørdag morgen, hvor mamma da står og venter på meg! Det blir en lang reise, men jeg tror jeg kommer til å sove hele turen, da jeg er så sliten etter praksis. Eller så har jeg med meg data, musikk og strikketøy, så jeg skal nok overleve natten :) 

Så var det dette med pakking da... Jeg er veldig dårlig på det, og pakker som regel med meg alt for mye klær. Jeg skal være borte en uke, og trenger ikke ett lass med klær, men det er vanskelig og velge ut det jeg vil ha med meg. Men kjenner jeg meg selv rett, så tar jeg vel med meg klær som jeg tror jeg kommer til å bruke, men så bruker jeg dem ikke allikevel.. Hau! Jeg får holde meg selv i tøylene, og prøve å begrense det så godt jeg kan. Får også ha i bakhodet at jeg skal ha med meg kofferten på flyet til Sogndal også :) 

392141_218746521532731_126894987384552_498880_962549149_n_large

Ønsk meg lykke til meg pakkingen! 

onsdag 22. februar 2012

Lederdag!

Dagen i dag har vært veldig spennende og utfordrende for meg.. Jeg har nemlig hatt lederdag i barnehagen, det vil si at jeg er lederen over de andre voksne på gruppen min. Jeg skal fortelle hvilke oppgaver de skal gjøre, når de skal gå til pause osv.. 

Dette er noe som er utenfor min komfort sone, så dette var en stor utfordring for meg. Jeg er ingen født leder og liker meg best i bakgrunnen, der de andre forteller meg hva jeg skal gjøre, ikke motsatt. Men dette er noe jeg må igjennom i praksis og det er en god erfaring å ta med seg videre. Jeg skal også ha lederdag på fredag igjen og en hel uke etter vinderferien(håper den uka går fort, hehe). 


Nå ligger jeg på sofaen og planlegger morgendagens samlingsstund, for den er det jeg som skal lede i morgen. Jeg har funnet en sang vi skal jobbe litt med i morgen, både med sang og instrumenter. Dessverre har ikke barna hørt sangen før, minus dagen i dag, da jeg sang den for de.. Men det blir spennende å se hvordan de reagerer og om de vil like sangen og opplegget jeg har laget for de, men det gjør de nok :) 

Om en liten stund skal jeg og Erik kose oss med pannacotta også, for det har vi laget i dag.. Krysser fingrene for at den har stivnet, ellers har vi noe å glede oss til i morgen :)

/Google





tirsdag 21. februar 2012

Jobbing og personalmøte!

Det ble jobbing på meg i dag, og det var godt å komme igang igjen.. Og dermed se noe annet enn husets firevegger på innsiden, hehe! Som jeg skrev i går så var det personalmøte i barnehagen i dag, og det skulle vi studenter få være med på. Da får vi et innblikk i hvordan et personalmøte foregår, og det var veldig spennende. Det er på denne måten man virkelig blir kjent med de man jobber med, så det var en spennende og morsom kveld :) Noen av de ansatte hadde også laget pizza til oss, dessverre var det sopp på den, men smakte godt når jeg fikk pellt den bort.. Kresen sa du? 

Nå har jeg endelig kommet hjem(har vært hjemme en liten stund da), og når jeg kom hjem var middagen nesten klar og jeg kunne bare sette meg ned og slappe av.. Luksus! Nå må jeg skrive ferdig planen for i morgen, da jeg skal ha min første lederdag i barnehagen, noe jeg gruer meg alt for mye til, men som helt sikkert kommer til å gå veldig bra :) 

Disse to søtingene kommer jeg hjem til hver dag ♥

Hvordan har din dag vært? 

Setter stor pris på om du legger igjen en kommentar her på bloggen, da får jeg en mulighet til å se hvem som titter innom bloggen min. Du vil også få kommentarer tilbake :) 

mandag 20. februar 2012

Slapp dag, men jobb i morgen!

Dette har vært en slapp dag, men jeg gleder meg til den er over og ser frem mot morgendagen og håper formen er bedre. Jeg har vel stort sett sittet i sofaen med "pause" til do-gåing og leking med pus. Ellers har Erik vært snill og vartet meg opp med mat og drikke og gjort det jeg har spurt han om ♥

6februari-008-_188093960_large
Bilde fra weheartit.com

Skal prøve meg på jobb igjen i morgen, selv om det er en alt for lang dag i vente. Først skal jeg jobbe fra 10.30 til 17.00, hvor det etterpå er personalmøte som varer frem til 19.00 tror jeg.. Men blir formen helt elendig reiser jeg nok hjem, så får jeg heller være med på neste personalmøte :) 

Bare 4 dager til vinterferie og jeg reiser hjem til mamma og min flotte familie ♥ Gleder meg veldig til det ♥

Flere som har, har hatt eller skal ha vinterferie?


Syyk!

Skulle egentlig ha vært i barnehagen og jobbet i dag, men istedet så er jeg hjemme og er syk. Jeg våknet med sykt vond hals og vondt i hode og øyne. Jeg hadde nesten ikke stemme og bestemte meg da for å tilbringe dagen hjemme og håpe på at jeg blir frisk igjen. Heldigvis har jeg en god kjæreste som tar godt vare på meg ♥

Mine bestevenner om dagen :)

Stemmen har ikke blitt noe bedre i løpet av dagen, må nesten presse frem ordene for å få sagt noe. Derfor holder jeg for det meste munnen lukket, så det er stille for Erik her hjemme i dag.. hehe! Hadde ikke vært så bra å være i barnehagen i dag heller, tror jeg hadde vært helt utslitt når jeg kom hjem.. Jeg får jo heller ikke snakket til eller med barna :P

Jeg skal tilbringe dagen med å skrive litt praksisfortellinger, veiledningsnotat og forberede meg til lederdag og samlingsstund. Jeg skulle egentlig ha veiledning på onsdag, men praksislæreren ville heller ha det i morgen. Lederdagen skal jeg ha på onsdag, mens samlingsstunden skal være på torsdag, så jeg har litt å forberede meg på i dag, spennende, men skummelt :) 

Fastelaven + beat for beat!

Som jeg skrev i forrige innlegg fikk jeg besøk av noen venner for å "feire" fastelaven. Vi hadde en super koselig kveld med masse latter og morro. Vi koste oss først med boller og krem, og alle mine 22 boller ble spist opp!! Tyder på at bollene var gode. Oppskrift finner du HER


Jeg hadde også funnet inspirasjon fra vi var på besøk hos Anne Line og de sist gang, for da hadde hun laget "beat for beat" til oss. Noe jeg tenkte jeg kunne gjøre denne gangen, og det ble like vellykket som Anne Line sitt :) Det er like morsomt å delta som å være "programleder".. Det eneste problemet vårt var at jeg hadde laget spilleliste på spotify(har ikke premium) og like før vi skulle spillet så gikk strømmen i hele bygget. Derfor måtte vi bruke iPhonen til Camilla på de første sangene, da strømmen kom tilbake. 

Beat for beat
Det "beat for beat" går ut på er at man deles opp i lag, vi hadde to lag med tre på hvert lag(kan gjerne ha flere lag). Så spiller "programlederen" av sanger som han/hun har valgt ut, så skal deltakerne skrive ned på ark hvem artisten er og hva sangen heter. Så kan man gjerne legge til ekstra spørsmål om det er mulig. 

Eks. Sang: Diamanten. Artist: Chand
Ekstra: Hvilket tv - program var han med i og hvilken plass kom han på? 


For å få litt variasjon kan man la deltakerne hoppe opp for å gjette hvilken sang det er og synge deler av sangen for å få poeng. Det blir pluss poeng om de kan artisten - så her er det muligheter for å få tre poeng(artist, sang tittel og synge deler av sangen). 



Jeg hadde valgt 20 sanger der 10 av sangene skulle de skrive ned artist og tittel på sang, og de 10 resterende skulle de hoppe opp og si artist, sang tittel og synge deler av sangen. Dette er veldig morsomt å se på, da de som oftest ikke husker hvordan sangen går og dermed finner på masse forskjellig for å komme på teksten og melodien. Det får garantert latteren i gang! 

Siste del av "beat for beat" er at man henger opp fem lapper, hvor hver lapp har ett ord på innsiden som deltakerne ikke kan se. Vi valgte at det tapende laget fra forrige runde skulle starte med å snu en lapp. Når de har snudd en lapp, må de enten finne ut hvilken sang det er eller finne en sang med det ordet som står på lappen. Finner de en sang med det ordet, men som ikke er riktig sang kan de snu en ny lapp. Men, de må tenke litt på valget de tar, for en av lappene er rød, så om de tar den vil turen gå til neste lag og neste lag kan snu en lapp og da gjette sang eller finne en sang med det ordet i. 


Det laget som til slutt klarer å komme frem til riktig sang får poeng. Så får begge lag muligheten til å svare på ekstra spørsmål som da er: Hvilken artist har sangen? 

Ble dette rotete, eller forsto dere leken?

søndag 19. februar 2012

Fastelaven!

I dag er det fastelavenssøndag og det skal jo selvfølgelig "feires" med boller og krem :) Solen skinner her i Bergen i dag, så er jo helt fantastisk fastelavens vær. Jeg får besøk av noen venner i dag på fastelavensboller, men før det er tid for å "feire" fastelaven skal jeg møte ei venninne fra folkehøgskolen som er på besøk i Bergen i helgen, vi skal ut på cafe og kose oss :) Alt for lenge siden jeg har sett henne, så det skal bli kjempe koselig.

Når jeg kommer hjem er det rett på kjøkkenet og bake super gode fastelavensboller og piske krem og nyte de sammen med godt selskap.

Fastelavensboller

Du trenger:
♥ 200 g smør
♥ 4 dl melk
♥ 50 g gjær/ 1 pose tørrgjær (gjerne søt(rød pakke))
♥ 2 egg
♥ 2 dl sukker
♥ 1 ts salt
♥ 1 kg hvetemel
♥ 2 ts kardemomme
♥ Egg til pensling av bollene
♥ Melis til strø

Fyll:
♥ 1/3 l kremfløte
♥ Jordbærsyltetøy

Slik gjør du: 
♥ Smelt smør, hell i melken og varm opp til ca 40 grader.
♥ Pisk egg og sukker lett
♥ Ha det tørre i en bolle og bland godt sammen før du blander inn det våte.
♥ Elt deigen blank og smidig
♥ Dekk til med plast og hev i ca 25 minutter.
♥ Ta deigen ut av bakebollen og la den hvile et par minutter
♥ Del deigen i 20 - 25 emner og form til boller
♥ Etterheves tildekket på et lunt sted i ca. 40 minutter.
♥ Pensle med pisket egg for å få bollene blanke.
♥ Stekes 8 - 10 minutter midt i ovnen på 210 - 220 grader.
♥ Avkjøles på rist
♥ Nytes med krem og jordbærsyltetøy.

Deigen blir så luftig og fin, og bollene smakte himmelsk! 


lørdag 18. februar 2012

Lørdag!

Det har vært en rolig lørdag for min del i dag, som jeg skrev tidligere så har jeg blitt forkjølet og det har ikke blitt noe bedre i løpet av dagen. Hode dunker litt, nesa renner og halsen er sår! Men snart får jeg besøk av Anette og vi skal kose oss med "Hver gang vi møtes", god mat og litt snacks :) Siden Erik har reist bort, så er det koselig å få litt besøk en lørdagskveld. 

Jeg må også bare vise dere noen super søte sokker jeg kom over her en dag, og som jeg har begynt å strikke. Uglesokker!



Hva syns du om sokkene? 
Hvordan tilbringes din lørdagskveld? 

Følg meg på facebook!

Basselusker!



Når man starter å jobbe i barnehage, er det veldig stor sjangs at man blir syk. Siden de fleste barna går rundt med rennende nese, nyser og hoster om hverandre. Og dessverre har dette hendt meg, jeg har selvfølgelig klart å bli forkjølet.. Det er jo noe som passer utmerket dårlig, siden praksis fortsetter etter helgen også. 

 Men heldigvis har jeg en god kjæreste som er flink til å pleie meg. Han har nå laget frokost på sengen til meg, med en kopp te med honning i. Så nå blir det frokost på sengen og greys anatomy på pc skjermen <3

fredag 17. februar 2012

Overraskelse!

Når jeg kom hjem i dag var det første jeg fikk høre "Det er kaldt her".. Jeg svarer med "har du satt på ovnen da?". Men det var ikke slik kaldt Erik mente, det var bare kaldt for meg der jeg sto, så jeg måtte altså finne stedet hvor det var varm og Erik hadde gjemt en overraskelse til meg! 

Jeg klarte å finne stedet hvor det var varmt, men hadde problemer med å finne tingen. Han hadde jo selvfølgelig gjemt den så høyt oppe at jeg ikke klarte å se den nesten(noe som sikkert var meningen)! Men jeg fant den til slutt, og det jeg fikk var gavekort på massasje :D.. Gjett om det var en super overraskelse, det skal bli så godt å få 30 min med rygg- og nakkemassasje 




Endelig er det helg også, det skal bli godt å kunne sove litt lenger enn til 5 og 6! Jeg skal prøve å ikke snu døgnet opp ned selv om jeg har ett par dager fri, så i morgen skal jeg være med Anette til Lagunen for å snooke litt i butikker og slå ihjel litt tid..!

Nå sitter jeg bare å venter på at middagen skal bli ferdig, i dag er det Maggy Juicy Pork som står på menyen, spent på om det smaker godt! Har hatt god erfaring med de andre smakene, så tror dette skal smake godt også :) 

torsdag 16. februar 2012

Lite blogging!

Jeg beklager lite blogging de siste dagene, men det har gått i ett nå etter at jeg startet i praksis. De to siste dagene har jeg vært oppe kl 05:00 og kanskje vært hjemme igjen rundt 5 - 6 - 7 tiden og da har jeg bare lyst til å legge meg ned på sofaen og slappe av. Og bloggen er da ikke første prioritet da ;) 

Som jeg skrev har jeg begynt i praksis, og stortrives. Barna er bare helt fantastiske, det samme med personalet. Eneste minus er at jeg må opp så himla tidlig at det ikke er menneskelig nesten, de dagene jeg begynner kl 7 om morgenen. Men det går seg vel til, og hva er vel ikke bedre enn må møte strålende blide barn i barnehagen :) 

Siden sist så har det vært Valentinesday! Jeg og Erik gjorde ikke noe stort ut av det, vi laget oss god mat og god dessert og koste oss i hverandres selskap. Det var meningen vi skulle på kino, men siden jeg skulle opp kl 5 dagen etter, valgte vi å tilbringe kvelden hjemme i sofaen foran tv'en i stedet :) ♥ Erik fikk to flakslodd av meg i gave og vant 25 kr på det ene, så da kan han bytte det inn i ett nytt :)

Desserten vår: Sjokoladefondant med vaniljeis og brinebærsaus 
Flaksloddet Erik vant 25 kr på :)


mandag 13. februar 2012

Hvor har dagen blitt av?

Jeg var ute av døren 10 over halv 8 i dag og innenfor døren igjen ca. 19.00.. Hvor har denne dagen blitt av? Tiden flyr jo bare av gårde og jeg får ikke tid til alt jeg skulle ha gjort.. Aller helst skulle jeg ha vært på posten for å hentet skoene mine, men først må jeg skrive ferdig musikk oppgaven som skal inn i morgen.. Så spørs om skoene får vente til i morgen. 

Jeg var jo først i praksis fra kvart på ni til kvart over tre, og siden det tar en liten stund fra barnehagen ned til sentrum, så blir det en time borte der.. Så møtte jeg Erik for å trene, og der var vi vel i ca to timer og nå er det allerede kvelden! Det sies vel at tiden flyr i godt lag :) 

Og det har virkelig vært ett godt lag i dag, det var kjempe koselig å starte i praksis og barna sjarmerer deg jo bare rett i senk! Jeg er på en gruppe med barn fra 1 - 3 år og alle er bare kjempe skjønne, selv om de var veldig skrikete av seg i dag :P.. Men jeg tror dette blir en fin praksisperiode, som kommer til å være over på et blunk! 

Spennende uker i vente!

Jeg sitter nå å spiser knekkebrød med hjemmelaget prim og tenker på ukene jeg har fremfor meg. Jeg starter første dag i barnehagepraksis i dag, som varer i seksuker fremover pluss en vinterferie i mellom. 

Jeg både gruer og gleder meg, men tror det blir en veldig spennende tid. Jeg skal være i en basebarnehage, noe jeg ikke har vært før, så blir spennende å se hvordan de arbeider med det. Nå laver snøen ned, for 2 min siden regnet det, så blir koselig vær i dag ;)

Bilde lånt fra google

søndag 12. februar 2012

Rolig søndag!

I dag sov vi til vi våknet, spiste sein frokost og koste oss med Grey's Anatomy! Etter det har vi bare tatt livet med ro.. Jeg sitter nå og skriver musikk oppgaven som skal inn på tirsdag, drikker varm solbærsaft og spiser brødskive med hjemmelaget prim. Jeg har nemlig laget prim i dag, som smaker helt fantastisk! Inspirasjonen fikk jeg fra Rebekka, og hun hadde rett, den smakte bare helt fantastisk godt..! 

Oppskriften finner du HER! 

Ha en strålende søndag videre folkens :) 

fredag 10. februar 2012

God helg!

Nå har jeg fått besøk av Anne Line! Egentlig hadde jeg belaget meg på å være hjemme alene i kveld, siden Erik skulle til Audun. Men plutselig møter Anne Line opp på døren og spør om sjokoladeboller, hehe! 

Bollene står nå til heving og skal snart trilles ut og settes i ovnen! Imens sitter vi egentlig å ser på The Voice, men nå er det nyhetene, også skriver vi litt på skoleoppgaver. Dette er altså en helt OK fredag :) 


Forresten så har det kommet vannskianlegg i Ankerskogen svømmehall på Hamar, altså der jeg er ifra! Spennende :) 

torsdag 9. februar 2012

Heklet bikini!

Jeg trenger ny bikini og på denne årstiden er det ikke lett å finne fine bikinier. Så hvorfor ikke lage min egen bikini i stedet? Nå driver jeg med noen andre prosjekter, men hjemmeheklet bikini blir nok mitt neste prosjekt. Det finnes jo så utrolig mange fine hjemmeheklede bikinier der ute, så dette er noe jeg absolutt skal prøve meg på :) 

Her er noen inspirasjons bilder:





Noen der ute som har en god oppskrift på heklet bikini? 

Helg!

Tidlig helg denne uken også.. var bare noen som måtte på skolen i dag, for å utføre musikk opplegg, men siden jeg hadde gjort det, så fikk jeg fri fra skolen i dag :) Men er ikke helt fri allikevel, for nå sitter jeg her og skal gjøre om på musikk oppgaven vi leverte inn før jul.. Jeg fikk den nemlig ikke godkjent, så da får jeg skrive den opp igjen og få den godkjent. Heldigvis er det ikke veldig mye som trenger å fikses på, så det skal nok gå greit :) 

Jeg har forresten fått to gladnyheter i dag også! Først fikk jeg vite at jeg hadde fått C på cd'en jeg spilte inn før jul, noe jeg ikke hadde forventet! Så fikk jeg vite at vi har bestått på pedagogikk oppgaven! Dette er helt fantastisk og jeg er så utrolig glad og lettet! Så nå er det bare musikk oppgaven som mangler godkjenning før det er 6 uker med praksis. 


Snart kommer Erik hjem fra skolen også, og da blir det hjemmelaget lasagne til middag! Spiste denne lasagnen hos bestevenninnen min første gangen, og den smakte utrolig godt. Derfor spurte jeg etter oppskriften og skal prøve å lage den selv i dag :) Om dere er heldig så kan det hende jeg deler oppskriften med dere også!

Følg bloggen min på Facebook! 


onsdag 8. februar 2012

Baking!

Om du har fulgt bloggen min en stund, så vet du at jeg er glad i baking. I dag på leting etter inspirasjon til morsdagsgave fant jeg en fin side med masse morsomme og kreative kakeformer! Jeg sitter og drømmer meg helt bort, og skulle ønske jeg kunne hatt råd til alle sammen, meen studentlivet er hardt :P

Jeg syns de bare var så morsomme og fine at jeg måtte dele de med dere :) 

Pacman slår aldri feil! 

Litt drøye, men morsomme! 

Kanskje Erik hadde blitt glad, om han fikk en tog kake til bursdagen sin. 

Noe til neste jul kanskje?

Eller kanskje du vil vise at kakene er hjemmelagde? :)

Du finner kakeformene HER!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...