onsdag 30. november 2011

Helt ok!

Syns det er veldig greit når kjæresten kommer hjem, spesielt når han først kommer hjem med roser til meg! Så kom han meg i forkjøpet og har kjøpt med julebrus til meg, så jeg kan drikke i morgen, siden det er 1. desember og ikke nok med det.. Han hadde også kjøpt med adventskalender til meg, så nå kan jeg begynne å telle ned til jul 





Hvor fantastisk er ikke kjæresten min da 

Husk konkurransen min, du finner den HER

Wordfeud!

Har du hørt om spillet som alle spiller om dagen, nemlig wordfeud

Jeg spiller det og liker det svært godt! Man får trimmet hjernen litt og konkurranse instinktet kommer snikende på.. Dette er et veldig avhengighetsspill, som man kan sitte å spille i evigheter.. Det eneste minuset er at du ikke har muligheten til å spiller når du ikke har nett, og siden jeg ikke har fri bruk av nett får jeg ikke spilt når jeg sitter på bussen f.eks. Det kunne gjerne ha vært mulig å spilt mot mobilen :) 

Jeg anbefaler spillet, det kan lastes ned til både android og ipad/iphone! Du kan spille med kjente og ukjente og det kan foregå over flere dager.. Man trenger ikke spille det sammenhengende, du må bare vente på din tur :) 


Har du spillet eller vil laste det ned og trenger en motspiller? Legg meg til så tar vi en match! 

Legg til: Missnate

Jeg prøver igjen!

Det var ikke stor suksess med den forrige konkurransen jeg hadde, da jeg skulle gi bort en måned gratis med LOVEFILM! Jeg syns det er litt trist at ingen ville ha det, så jeg prøver igjen og ser om noen vil ha det nå! 

Så nå har du muligheten til å vinne en måned gratis LOVEFILM.. Du får tilsendt filmer rett hjem i postkassen, og kan bestemme selv hvilke filmer du vil ha hjem. Du har også muligheten til å låne spill til play station, wii ++. Om du føler du ikke har nok filmer hjemme, kan du streame fra nett også! Hvor fantastisk er ikke det? Du kan rett og slett se film 24/7 om du ønsker det! 

Etter min mening er LOVEFILM helt fantastisk! Jeg syns det er så kjekt å få filmer sendt hjem i posten og bare kan sende de tilbake når jeg har sett de.. Så jeg kan virkelig anbefale dere og være med å konkurransen og få muligheten til å prøve LOVEFILM gratis i en måned :) 


Det eneste du trenger å gjøre er å like meg på facebook, for så å kommentere her at du har gjort det! Om du allerede liker facebook siden min, så legger du bare igjen en kommentar her :) 

Håper dere vil delta :) 

Lyst på gratis lesere?

Ja, om du ønsker gratis lesere, men samtidig vil tjene penger på bloggen så meld deg inn i Bloggerfly! Her har du muligheten til å skaffe deg flere lesere og tjene noen kroner :)


Trykk på banneren på høyre side og meld deg inn :)

tirsdag 29. november 2011

For et vær!

Det er rett og slett ett DRITTVÆR! Kan jo ikke være ute i to minutter før man er klissvåt.. Det blåser og regner så regnet står sidelengs og paraplyene fyker av gårde! Her må man kle på seg regn- og vindtette klær om man skal orke og gå ut av døra, for paraply nytter ikke.. Da havner den...

Så det er best å kle seg godt! 

Her står jeg kald og våt å venter på bussen hjem! 

Nå skal jeg lage meg en kopp med varm solbærtoddy og bare slappe av resten av kvelden :)



mandag 28. november 2011

God kveld!

God kveld dere i internett verdenen! Hatt en fin helg?

I dag har jeg har fri fra skolen, noe som alltid er like godt. Så jeg ble med Anette og Michelle til åsane senter en tur, bare for å kikke og komme meg ut en tur :) Koselig å gå rundt på sentrene på denne tiden av året.. Butikkene har begynt å spille julemusikk, sentrene er pyntet opp og det er så masse fin julepynt å få kjøpt! *Drømme, drømme*! Jeg har også spist julemiddag på IKEA idag, og det smakte godt :) Men det kunne ikke måles med det som blir servert hjemme på julaften, GLEDER MEG! 


Nå sitter jeg godt plantet i sofaen foran tv'en og håper min kjære kommer hjem snart! Han er borte og leser til eksamen som han skal ha snart, noe han har gjort en god stund nå.. Jeg ser dermed ikke Erik så veldig mye om dagen, siden han bare er borte og leser. Men snart har vi endelig juleferie og reiser hjem, hvor vi bare kan slappe av med hverandre og familiene våres <3 

Men tilbake til hva jeg holder på meg(som om det er kjempe spennende), men jeg sitter i sofaen og skal nå se "hunder i arbeid". Jeg liker det programmet veldig godt og beundrer de som får jobbe med så flinke hunder hver dag! Jeg holder på meg tøfler fortsatt også, og gleder meg til å se hvordan de blir :) 

Ha en strålende kveld der ute :)

søndag 27. november 2011

1. søndag i advent!

Og her i huset er det første lyset tent, stjernen er hengt opp og den sjuarmede lysestaken er satt opp :) Nå mangler det bare snø og julevær, men det tror jeg vi kan se langt etter her i Bergen..


Jeg har funnet frem strikketøyet mitt og prøver meg denne gangen på tovede tøfler, i bakgrunnen står Kurt Nilsen på og synger julesanger, koselig! 


Ha en strålende 1. advent :)

lørdag 26. november 2011

Heklet bamse!

De siste dagene har jeg heklet et lite kosedyr, som skal gis bort til et lite barn :) Syns det er så koselig å gi bort hjemmelagde ting og som jeg håper vedkommende vil sette pris på! 

Jeg har heklet en liten dukke med smukk og teppe! Den var ikke veldig vanskelig å hekle, det kunne bare bli litt kronglete på armer og bein siden det ble så liten åpning til slutt.. Så jeg har fått en del vondter i fingre underveis i denne prosessen, men ble ferdig til slutt :) 




Q: Hva syns du om dukken?

torsdag 24. november 2011

Da blir det sånn!

Jaaa..Da setter jeg på julemusikken, finner frem moppen og støvkosten og setter igang vaskingen her! Leiligheten ser helt bombet ut, så skal bli godt å få frisket den opp med renvasket gulv og krystall lukt :D


Ha en strålende kveld alle sammen :D 

Pynting til jul!

Jeg vurderer og ta en sjau her med rydding og vasking, og etterpå henge opp julestjernen og sette opp adventsstaken.. Greit å gjøre det nå, siden det snart er advent og jeg reiser hjem såpass tidlig.. Da kan det hende jeg rekker å få litt julestemning før jeg reiser hjem også :) Jeg har også kjøpt inn lys, så jeg får laget adventsstake, gleder meg til å sette igang med den :) 


I følge været som er i Bergen om dagen, så får man ikke mye julestemning.. For her høljer det ned, og man kan nesten blåse bort! Håper regnet snart går over til å bli snø! Krysser fingrene for en hvit jul :) 

Q: Når har du planer om å pynte til jul og advent? 

mandag 21. november 2011

Pus sine soveplasser!

Ja, Chanel har ikke bare en plass og sove på her i huset! Han sover som regel der han vil og gjerne inne på badet.. Det er nok favoritten, for der kan han sove i vasken og på klærne våre, hvis det ligger noen på gulvet! Eller så ligger han gjerne i hyllen på stuen, bøker og blader som ligger i sofaen eller på gulvet mellom gangen og stuen! 

På natten ligger han på teppe sitt, som er på kommoden på soverommet. Men aller helst skulle han vært i klesskapet og sovet der, men det får han ikke lov av meg.. Orker ikke alle de kattehårene i klesskapet, det får holde med de vi får på klærne når vi koser med han! Men uansett da, han er jo søt som alltid finner seg ett nytt sted og sove ^^,

På fanget, tett opp i ansiktet :)

På en bok er alltid godt :)

På fanget, her bare noen uker gammel <3

På rygglenet til sofaen! 

I sakkosekken! 

På jakka mi(lå her i flere timer)

I vasken(flere ganger daglig, i mange timer)

I soveposen til gjestene som kommer på besøk, slår ikke feil :)

Og tørkestativet da, men det har han fått en liten avsmak av, siden det har veltet flere ganger :P

EDIT! Pus har ikke problemer med å finne seg ett sted å sove for å si det slik, han har mange steder å velge mellom :) 

Pepperkakehus baking og julesang!

Skulle egentlig oppdatere dere i går om hvordan det gikk med pepperkakehusbakingen, men det orket jeg rett og slett ikke! Men fortvil ikke, her kommer det :) 

Det var spennende å bake pepperkakehus, spesielt når deigen var steinhard når vi skulle starte.. Men heldigvis ble den myk når vi fikk knadd den litt. Vi var fire jenter som satte igang med pepperkakehusbaking og det ble et veldig bra resultat tilslutt :) 

I går var jeg og leverte det i pepperkakebyen og fikk med meg gratis billetter og medaljer ut igjen :) 

Her kommer et bilderas: 






Jeg fant pepperkakehusmal ved søk på google og fant det søte huset til Laban :) 

Q: Hva syns du om pepperkakehusket?

fredag 18. november 2011

God fredag!

Da har jeg bakt pepperkakedeig, så i morgen blir det baking av pepperkakehus som skal leveres til pepperkakebyen :) Jeg får besøk av noen jenter fra klassen, så skal vi skape god julestemning og bare kose oss :) 

Nå driver Erik og fikser mat til oss. I kveld blir det kalkunfilet med pommes og bearnaise saus :) Nam nam! 


Ha en fin fredagskveld alle sammen :) 

torsdag 17. november 2011

Disney Klassikere!

Her kommer det en liste over alle disney klassikerne som har kommet ut på DVD! De filmene jeg har er de som er markert med tykk skrift, lilla farge og i kursiv :) 

1. Snehvit og de syv dverger
2. Pinocchio
3. Fantasia
4. Dumbo
5. Bambi
6. Saludos Amigos
7. Donald møter nye venner
8. Spill for meg
9. Gøy og gammen
10. Melody time
11. The Adventures of Ichabod and Mr. Toad
12. Askepott
13. Alice i Eventyrland
14. Peter Pan
15. Lady og Landstrykeren
16. Tornerose
17. 101 dalmatinere - En sjarmør i pels
18. Sverdet i stenen
19. Jungelboken
20. Aristokattene
21. Robin Hood
22. Filmen om Ole Brumm
23. Bernard og Bianca
24. To gode venner. Todd og Copper
25. Taran og den store gryte
26. Meterdetektiven Basil Mus
27. Oliver og gjengen
28. Den lille havfruen
29. Bernard og Bianca i Australia
30. Skjønnheten og udyret
31. Aladdin
32. Løvenes konge
33. Pocahontas
34. Ringeren i Notre Dame
35. Herkules
36. Mulan
37. Tarzan
38. Fantasia 2000
39. Et kongerike for en lama
40. Atlantis: En forsvunnet verden
41. Lilo og Stitch
42. Sjørøverplaneten
43. Min bror bjørnen
44. Q-gjengen
45. Lille kylling
46. Villdyr
47. Familien Robinson
48. Bolt
49. Prinsessen og frosken
50. To på rømmen
51. Ole Brumm - Nye eventyr i Hundremeterskogen


Listen blir oppdatert etterhvert som jeg får nye filmer! 

Q: Flere som samler på disney klassikere?

Juleønsker!

På denne tiden av året skulle jeg ønske jeg bodde nærmere hjemme og hadde mitt eget sted, slik at jeg kunne pynte til jul! Men siden jeg skal reise hjem 7 desember, gidder jeg ikke pynte så mye, blir bare mas! Det eneste jeg har tenkt til er å henge opp julestjernen å sette opp adventsstaken, så blir det litt julekoselig her :) 

Men jeg tenkte jeg skulle legge ut ønskelisten min til dere i dag, har funnet bilder og alt! Men så har jeg ikke noe program som jeg kan sette sammen bildene med, derfor blir det bare en liste med tekst :) 

Renate's ønskeliste: 

Fondue sett
Krølltang
Vinter sko
PC (Den jeg har er skjermen løs på)
Mobil telefon (HTC?)
Flanellsengesett (200x220 tror jeg)
Penger
Brettspill (Alias, Party alias, m.m)
Strykejern (Det vi har virker visst ikke lenger)
Gavekort (Gjerne på klær)
Disney Klassikere (kommer liste) 
Støvsuger (den vi har faller fra hverandre)
Håndstøvsuger (Lett å ta frem)
Ull undertøy fra Kari Traa (Lilla/rosa)
Ullvang sokker
Lang treningsbukse
Tavlefolie (LINK)
2 nattbord (hvite) (LINK, noe i den duren)
Veggord (god natt og sov godt, always kiss me good night) (LINK)
Wii spill



Dette var da noen ønsker! Hvem vet, det kan komme fler underveis :)

Q: Hva syns du om listen?
Q: Hva ønsker du deg til jul?

onsdag 16. november 2011

Atsjo!

Ja, da har forkjølelsen kommet og tatt meg også gitt! 

Det er visst mange som er forkjølet om dagen.. Jeg har ligget rett ut på sofaen i hele dag, bortsett fra når jeg var å besøkte skolen jeg skal være utplassert i neste uke.. Det var helt forferdelig å være ute av huset i dag, for jeg orket så vidt å holde meg oppreist, men jeg beit tenna sammen og klarte det heldigvis :) 


Meen, det er ikke så bra at jeg har blitt forkjølet nå og ikke orker å gjøre noe.. Jeg har en god del skolearbeid igjen å gjøre før jul, så har egentlig ikke helt tid til dette. Men jeg håper det snart går over, og at den verste dagen var i dag :) Noe positivt er det også da med å være syk, man har lov til å ligge hele dagen på sofaen å se på tv-serier, noe jeg har gjort :) Først så jeg vel 4 episoder av Grey's anatomy, men begynte å se på Glee senere, siden Erik også er med meg å ser på Grey's! 

Forresten! Glee fikk jeg hjem i postkassen med LOVEFILM i dag! Hvor fantastisk er ikke det, slipper å gå ut av døra for å få fatt i serier :) Og jeg elsker også serien allerede :D 

Q: Har du blitt forkjølet denne høsten? 
Q: Hvilke TV-serier liker du å se? 

mandag 14. november 2011

Ny uke, sunnere liv!

Ja, nå har jeg tenkt å være litt sunn fremover! Føler jeg snart kan trille uansett hvor jeg går, og jeg trives ikke i olabukser lenger! Så nå har jeg satt ned foten og skal ikke spise godteri eller drikke brus på en måned! Jeg har laget meg en avkryssing liste, som skal hjelpe meg på motivasjonen.. Jeg er fast bestemt på at jeg skal klare dette, for nå er jeg lei av trange bukser! Jeg har også planer om å gå turer 2 - 3 ganger i uken, på minimum 1 time, gjerne små jogge litt også :) 
Her er tabellen jeg har laget til meg selv, så får vi håpe jeg klarer og fullføre alle disse dagene :) Det eneste som er unntak er popcorn i helgene, men ikke noe annet! 

Q: Har dere troen på meg? 

fredag 11. november 2011

Marius genser

Lenge siden jeg har oppdatert dere ang Marius genseren jeg begynte å strikke for en god stund siden. Jeg er nå ferdig med selve genseren, og har begynt så vidt på den ene armen. Som jeg har skrevet tidligere klarer jeg ikke å holde på med ett arbeid om gangen, så jeg strikker sokker innimellom :) 

Men jeg blir veldig fornøyd med Marius genseren og krysser fingrene på at den passer til meg. Mamma og mormor var nemlig litt skeptisk til dette, siden jeg strikker i XS/S. Men den ser stor ut, så regner med den passer! Ellers får jeg bare gi den bort/selge den til noen andre :) 

Den har blitt mye mindre der jeg har strikket mønster, men jeg regner med det er normalt?

Syns dette mønstret er kjempe fint :)

PS! Skulle egentlig kåre en vinner av giveaway'en i dag! Men siden ingen har deltatt, så blir det ingen vinner.. :(

Q: Hva syns du?
Q: Flere som har strikket marius genser, og har erfaringer å dele?

torsdag 10. november 2011

Puh!

Endelig godt å ha en dag hvor ingenting skjer! Bare slappe av og samle krefter til resten av skoleåret og alle oppgavene som skal skrives. 

En som syns det er greit å ha noen hjemme hele dagen :)

Jeg skulle egentlig møte ei på skolen i dag for å skrive på musikk oppgaven, men når jeg våknet i dag merket jeg at halsen min var sår og formen ikke var helt på topp. Derfor bestemte jeg meg for å holde sengen, og kanskje ikke bli mer syk. Jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå før jul, så får spise c-vitaminer og drikke te og krysse fingrene for at jeg ikke blir mer syk :) 

Håper alle har en strålende kveld :) 

onsdag 9. november 2011

Endelig!

Da var denne dagen overstått, og drama/musikk prosjektet er endelig ferdig! Vi klarte å fullføre skuespillet uten mye feil, og det ble godkjent :D LYKKE! De andre gruppene var også kjempe flinke :)

Legger ved bilde av verdens søteste pusekatt, som nå ligger på fanget mitt og koser :)

Meen det har ikke vært bare bare i dag.. Dagen startet ikke kjempe bra, for å si det sånn! Jeg våknet opp å var kjempe kvalm.. Klarte ikke å få i meg noe mat, selv om Erik var snill å smøre på en brødskive til meg. Jeg satt og nippet til glasset mitt med vann, for å se om det hjalp på kvalmen.. Noe det heldigvis gjorde! Sånn satt jeg vel ca en halvtime, før jeg klarte å komme meg på badet og pusse tenner. Kvalmen ble tilslutt borte, så jeg kom meg til bussen og på bussen! Når jeg nærmer meg skolen kjenner jeg at kvalmen kom tilbake, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, for denne gangen var det enda verre! Men jeg kommer meg av bussen, fort som fy.. Jeg må sette meg ned, og merker det hjelper. Men så fort jeg reiser meg opp igjen blir jeg uvel. Jeg begynner å brekke meg, og til slutt kaster jeg opp! 


Men etter at jeg fikk kastet opp litt så ble det helt borte og jeg har vært fin etter det :) Det var ikke en veldig god følelse og ha, det kunne ha gått utover hele skulespillet. Men jeg tror det kommer av at jeg var nervøs for det som skulle skje i dag, samtidig som at jeg var kjempe sulten når jeg våknet i dag, og da har jeg en tendens til å bli kjempe kvalm :S



Men nå er jeg frisk igjen, og merker ikke noe til at jeg var kvalm før i dag! Så da er det bare og sette igang med å skrive oppgaver til den store gullmedaljen! Heldigvis  har vi kommet i gang med RLE og får levert ett notat til læreren.. Så nå skal jeg sette meg ned å skrive litt musikk :) 

Q: Hvordan har din dag vært? 

tirsdag 8. november 2011

Ny bloggadresse!

Jeg vurderer og lage ny blogg adresse, siden dette har blitt mer min blogg enn min og Erik sin blogg.. Erik blogger jo ikke så veldig mye på denne bloggen, så om han føler for å blogge her i fremtiden, kan han heller være en gjesteblogger :) 


Men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre den om til! Har tenkt på www.renateengebretsen.blogspot.com, men jeg tenker at det kanskje kan bli litt lang! 

Q: Har du noen forslag? 

Giveaway!

Jeg har, som jeg har skrevet om HER, fått to måneder gratis med lovefilm gjennom Buzzador. Når jeg fikk de første filmene hjem i posten, fulgte det med en kode som kan gi en av dere en måned gratis. Og da vil jeg benytte anledningen til å gi den bort til en av dere som leser bloggen min :) 


"Velg blant over 13.000 titler, DVD og Blu-ray, TV-serier og filmer"

Det jeg vil at dere skal gjøre er å like Facebook-siden min og fortelle meg om det i en kommentar her på bloggen :) Legg også igjen mailen, sånn at jeg får kontaktet den som vinner på mail med koden :) 

Jeg trekker vinneren på fredag 11. november! 

Håper dere vil delta :)

mandag 7. november 2011

Strikking!

Er du glad i å strikke, men mangler inspirasjon? Da har jeg noe som passer perfekt til deg! 

Nå kan du få tre magasiner med strikkeoppskrifter til bare 99 kr. Det eneste du må gjøre er å trykke på bildet, så kommer du til bestillingen. 


I dette bladet får du flotte oppskrifter, både med og uten mønstre. Du får også mye god inspirasjon til hva du vil strikke! Dette er den nyeste strikke moten :) 

Q: Er du glad i å strikke? 
Q: Holder du på med et prosjekt nå? Om du gjør, gi en lyd fra deg, for jeg vil gjerne se deres arbeid :)

Voldtekt!

Jeg kom over en link på facebook, om en mann som hadde gått hjem sent en lørdagskveld. Ikke ante han at han skulle bli "stemplet" som voldtektsmann. 

Bilde er fra linken

Jeg skjønner på en måte kvinnen veldig godt, det er fort gjort å tenke at "han kommer til å voldta meg", når man går helt alene hjem i en avsides vei. Men det er veldig feil at det skal være sånn, alle menn vil faktisk ikke voldta en, selv om hun går hjem alene. Men hva skal han i dette tilfelle gjøre for å "bevise" at han ikke er en voltekstmann? Som han skrev så kan han ikke bare rope ut "jeg er ingen voldtekstmann", han kan heller ikke begynne å løpe etter henne for å vise legitimasjon.. Dette er en vanskelig situasjon, for begge parter! 

Men det jeg vil frem til er, ikke gå hjem alene! Du kan jo aldri vite, men allikevel er det mange som bare vil deg godt :) Å om du føler deg truet, ta opp telefonen og ring mamma eller en venn. Om du føler deg "stemplet" som er voldtekstmann, ring mamma eller en venn da også! 

Jeg vet ikke om jeg fikk noe ut av dette innlegget, men jeg er veldig imot vold!! 

Q: Hva mener du om denne saken?

søndag 6. november 2011

Ny reiseveske

Vi har kjøpt ny reiseveske til Chanel, dette for at vi kan ta han med inn på flyet. Det vi hadde før var reisebur av plast, og det får man ikke tatt med seg inn på flyet, da må han stå i bagasjerommet. Jeg syns det er greit å ha en slik veske, den er lett å bære med seg og ser veldig fin ut. Plastburet var veldig tungt og bære, og ser jo ikke kjempe fint ut.

Syns det er greit å ha en slik veske når jeg skal reise med Chanel, for jeg vet ikke hvordan han reagerer på å fly. Og når han får vært med inn på flyet, får han en mer rolig og behagelig reise enn hva han hadde fått om han var nede i bagasjerommet :)



Erik syns også denne vesken var kjekk å bruke :) 


lørdag 5. november 2011

Snart hjem!

Da har jeg bestilt flyturen hjem til meg og Chanel og vi reiser hjem 7. desember kl 16.20 fra Flesland :) Lurer på hvordan det går å fly med Chanel.. Han har jo aldri flydd før, bare kjørt bil i ca 12 timer, noe som gikk overraskende bra. Så jeg regner med at det vil gå bra og fly med Chanel også :) 


Q: Noen som har erfaringer med å reise med dyr?

fredag 4. november 2011

Stiv nakke!

I dag våknet jeg opp med ganske stiv nakke.. Det gjør vondt når jeg ser ned og snur på hodet. Erik har prøvd å massert meg i dag, og jeg har brukt en slik massasje greie jeg har her, men det hjelper ikke. Det er fortsatt like vondt. Jeg vet ikke helt hva det kommer av, har ikke gjort noe spesielt som kan gjøre at jeg har fått så vondt i nakken! 

Bilde lånt fra google

Q: Er det noen der ute som har opplevd det samme? 
Q: Forslag til hva jeg kan gjøre for å bli bedre?

Pusen er hjemme :)

Da har vi fått tilbake Chanel fra dyrlegen.. og kastrert sa du? Det skulle man ikke tro. Han har jo ikke vært rolig ett sekund etter at han kom hjem neste.. Han har jo aldri vært så rampete noen gang, som han er nå! 

Etter at han kom hjem har han vært høyt og lavt, og over alt! Har vel kastet han ned fra benken 20 ganger snart, noe han vet svært godt at han ikke får lov til. Men jeg tror kanskje han bare hadde lyst på mat, for han hadde jo ikke spist siden kl 20.00 i går.. Han kastet seg over bløtmaten  han fikk av Erik i dag! Det er godt å ha han tilbake, var faktisk veldig rart når han var borte de timene i dag, og han er den samme rare skruen :) 



I kveld har vi besøk av Audun, vi har nå sett på håndball kampen, Norge - Litauen, og Norge vant :) Jeg har gitt tillatelse på at de skal få tv'en i dag, bare jeg fikk se håndballkampen og senkveld. Vil egentlig se idol også, men Audun hadde kjøpt et nytt play station spill, så da fikk de lov til å spille det :) Men jeg finner bare frem strikketøyet mitt jeg vettu, så klarer jeg meg bra :) 

Q: Hva er deres planer på denne fredagskvelden? 
Ha en fin kveld videre :)

Chanel hos dyrlegen

Ja, da har jeg vært hos dyrlegen med min lille baby, for han skal kastreres.. Jeg var der med han kl 08.00 i dag og skal hente han igjen mellom 15.30 og 18.00. Jeg lurer virkelig på hvordan det går med han, men han klarer seg helt sikkert fint :) 

Chanel skulle ikke få mat etter kl 20.00 i går, noe som er litt kjedelig for oss. Spesielt når han går bort der mat-skålen står og piper, fordi han er sulten. Det samme gjorde han i dag tidlig, før vi skulle gå også! Men jeg klarte å ikke gi han mat, og vi kom oss til dyrlegen :)


De neste dagene skal jeg gi han smertestillende morgen og kveld. Han kommer også til å være ganske rolig tenker jeg, for det er vel ikke særlig godt å bli kvitt kjønnsdelene sine :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...