torsdag 21. juli 2011

Godt med litt ferie :)

Det er deilig å være hjemme og ha ferie, og bare nyte late dager når man ikke jobber :)

Nå har mamma reist på ferie, så jeg har huset for meg selv(nesten)! Erik er jo her av og til, også bort det jo to katter her. Kattene tror jeg, begynner og bli mer venner, de har da vartfall nærkontakt. Om det er bra nærkontakt, det er jeg litt usikker på, for det kan gå vegg i mellom her :P 

I morgen skal jeg være med familien til Erik på Hunderfossen og slå av noen timer, det blir koselig :) Får se om jeg klarer og huske kameraet og får tatt noen bilder, som dere kan få se :) 

Nå ligger Chanel, som navet på pusen ble, og sover! Hun ligger på ryggstøtten på sofaen, tror hun trives best der, for hun ligger der hele tiden om det ikke er et fang ledig. Nå skal jeg snart finne senga også, så jeg holder meg våken når jeg er på Hunderfossen :)



God natt :)

tirsdag 12. juli 2011

Ny dag, nye muligheter :)

Eller bare en ny dag på jobb! 

Hele denne uken skal jeg jobbe på Cubus på Maxi, så det er bare og komme å handle :) Vi har plagg til 19 kr, 3 for 2 på alle sommervarer og halv pris på en del klær! Her kan du gjøre ett kupp :) 

Legger ved et bilde av den søte pusen min(som fortsatt er navnløs), hun har blitt en liten rampekatt om dagen. Alt hun ikke får lov til å gjøre, det SKAL hun gjøre! 

Her ville hun gjerne ha litt bløtmat gitt :P



søndag 10. juli 2011

Glemmer bloggen!

Det er ikke helt bra, men jeg glemmer å oppdatere bloggen nå i sommer! Det er mye som skjer om dagen, enten så jobber jeg eller så finner jeg på ting med venner! Så det er ikke bloggen som frister mest om dagen, men det kommer da et innlegg i ny og ned! 

Det går veldig bra med pusekatten, hun er veldig aktiv og storkoser seg hos oss! Den andre pusen som er her(simba) koser seg ikke like mye. Han likte ikke helt at det skulle komme en liten krabat og ta over huset hans. Men det som er teit, er at han er mer redd henne enn hun er redd han! Pysekatt altså :P Men om en måned er hun borte, så da blir han vel kanskje glad igjen! 

"mormor" gav meg bare resten av makrell i tomat boksen, og det var godt :)

Nå til uken skal jeg jobbe hver dag, bortsett fra torsdag. Det blir nok da en veldig laang uke, men det blir penger ut av det :) 

Nå skal jeg straks finne sengen, jobb kl 9 i morgen! Kom på Maxi og handl som dere aldri har handlet før :D 

God natt :) 

tirsdag 5. juli 2011

Har fått seg pusekatt :)

I dag har jeg vært og hentet den lille pusen våres, hun var litt skeptisk i begynnelsen, men ble fort leken og kosete :) 

Det er en liten jentepus og hun har ikke fått navn enda. Han du noen fine puse navn så skrik ut her på bloggen :)




Hjelp meg, jeg trenger et navn :)

mandag 4. juli 2011

Hjemme!

Eller har vært det en liten stund nå da, men har bare ikke hatt tid til å blogge før nå!

Tyrkia turen var bare helt topp, kan ikke klage da det var ca 40 grader i sola hver dag :) Jeg slenger med noen bilder fra turen, bilder sier jo mer enn 1000 ord :)















Her var det noen få bilder fra turen, alt i alt tok jeg 909 bilder :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...