søndag 29. mai 2011

Søndag sa du?

Det skulle man ikke tro, det føles vertfall ikke sånn! 

Jeg og Erik har spist egg og bacon som vi pleier og kost oss med det, men resten av dagen har vært en vanlig ukedag. Jeg har vært på skolen i dag og jobbet med astronomi, og ble heldigvis nesten ferdig! Erik har sittet og lest til eksamen og har heller ingen søndagsfølelse! 

I kveld får vi besøk av noen jenter fra klassen min, vi skal ha spille kveld med fantasi, alias og kort! Vi skal også kose oss med vafler, nam nam! 



Og før jeg slutter dette innlegget må jeg bare fortelle om en liten "hendelse" som har skjedd i dag! Jeg satt på skolen og skulle fikse noe utskrift, men måtte fylle på penger på studentkortet før jeg fikk skrevet ut. For å få inn pengene trengte jeg koden som sto på bankbrikken, men den lå igjen hjemme. Så derfor ringte jeg Erik for å få koden. Når jeg fikk svar hørte jeg bare et lite "ja" med en veeeldig trøtt stemme! Joda, det var Erik det som fortsatt lå og sov kl halv 3 på dagen! Er det mulig assa! Men det er vel sånn når man ikke er hjemme før kl 5 om natten :P

Nå skal jeg lage middag til meg og min kjære, så han ikke sulter ihjel :)

PS! Det er bare 17 dager igjen til Tyrkia! :D 

fredag 27. mai 2011

Da er det helg!

Da var det helg igjen gitt.. Tiden går fort om dagen, noe jeg liker svært godt! Denne uka har det ikke skjedd så veldig mye, jeg hadde eksamen på tirsdag, ellers har jeg bare slappet av og ikke gjort noenting omtrent! Eller jeg har begynt på min siste oppgave dette året, skrive om måneobservasjon og solur, kjempe gøy! 



I dag var jeg med Anne Line og Anette til Åsane for å shoppe litt! Anne Line skulle se på en kjole, Anette skulle hente igjen bilen og jeg skulle en tur på IKEA, så da ble det tatt 3 fluer i en smekk :) I kveld har vi tre jenter kost oss med taco, norsketalenter finale og kortspill! Merker jeg kommer til å savne dette til sommeren, men da har jeg noe å se frem til når høsten kommer :) 

I dag er det også 19 dager igjen til vi reiser til Tyrkia, og gjett om jeg allerede har reisefeber! Jeg har telt ned til Tyrkia veeldig lenge, og endelig reiser vi snart. Gleder meg! 



Nå sitter jeg bare og venter på at Erik skal komme hjem, han er hos Audun og gamer! BOMBE! Han hadde invitert over Per til oss, for å se på norsketalenter, men han var visst ikke interessert i det. Skjønner ikke hvorfor! Men vi klarte og kose oss uten guttene vi. 

tirsdag 24. mai 2011

Disney konkurranse

Jeg har nå meldt meg på konkurranse på FruMaela sin blogg, der kan du vinne en disney klassiker og andre godsaker :) 


Jeg håper jeg vinner denne, for jeg samler på disney klassikere. Jeg har en god del filmer, men mangler fortsatt en god del. Denne hadde passet perfekt i samlingen min :)

søndag 22. mai 2011

Spillkveld med fantasi :)

I kveld har vi kost oss med pizza og fantasi :)

Stina og Erik var på lag, mens jeg og Siri var på lag. Det var mye spennende miming og tegning underveis, og morsomt er det. Det var Erik og Stina som vant, de vant overlegent faktisk.. 


Her er de svært konsentrerte, Erik tegner og Stina skal gjette. 


Spillbrettet, cupcakes og godteri :)


Der er vinnerne, men de fikk alt for lette oppgaver altså! 


Ikea og nye møbler

Som sagt så var vi på ikea på fredag! Der ble det jo så klart litt handling :) 

Vi har snakket om lenge at vi vil kjøpe oss nytt tv bort, og gjett hva som gikk i oppfyllelse på fredag? Jo, vi fikk nettopp nytt tv bort, og hør FIKK! Foreldrene til Erik var snill og kjøpte det til oss, sammen med to hyller som står på hver sin side av tv'en! Det ble så mye finere i leiligheten her nå. Men problemet nå er hvor jeg skal gjøre at det som sto der fra før, men det finner jeg ut senere :) 




Jeg kjøpte meg ett fint etasje fat, og dette måtte jeg selvfølgelig prøve med en gang. Her er det dekket med god frukt og cupcakes :)


Ser det godt ut eller hva?

Fin helg..

Denne helgen har det vært liv i heimen, vi har hatt besøk av familien til Erik! De kom til oss torsdag kveld og skal bli til i morgen.

På fredagen var vi en tur på ikea, etter noen timer der ble kortet dratt og pengene brukt! Det ble også pølse og brus på oss, før vi tok turen hjem :) Når vi kom hjem ble det karbonader og fløtegratinerte poteter til middag, før det ble en stor jobb på oss resten av kvelden! 
Jeg skal lage ett eget innlegg om det litt senere, så følg med. Men her har du ett lite hint: 


Har du en aning om hva det kan være?

På lørdag ble det bygåing, noe alle ikke var helt fornøyd med! Damer og sko/kles butikker vettu. Men det ble da litt ting på oss og vi avsluttet shoppingrunden med mat fra Big Bite :) Senere tok vi turen til noen som Erik er i familie med her i Bergen, eller litt utenfor Arna. De har to søte små jenter, som var veldig glad i å få besøk. Er stas at tre "barn" vil komme og leke litt. 

Her er det en som varfall liker og bli lekt med: 
     
    

I dag (søndag) har Erik og familien reist en tur til Ulriken, mens jeg får prøve å lese litt til eksamen jeg skal ha på tirsdag. 

torsdag 19. mai 2011

Kjærestekos

Nå har Erik og jeg kost oss med frukt og vaniljekesam, det er sykt godt! Har du lyst på noe godt en kveld anbefaler jeg og lage det, istedet for å spise sjokolade og annet godteri.

Det er veldig enkelt og lage, det du trenger er frukt du liker og vaniljekesam. Del opp frukten i biter og ha det i skåler, så tar du bare vaniljekesam over og spiser :)


Ser det ikke godt ut?

Cupcakes!

I dag har jeg slengt meg med på moten og laget cupcakes! Jeg har ønsket og gjøre det lenge, men siden jeg har hatt godteristreik har jeg ikke kunne gjort det. Nå har jeg også en god grunn til å bake, for vi får besøk av foreldrene og søsteren til Erik i kveld :)

Jeg vil virkelig anbefale alle og lage cupcakes, det er himmelsk godt, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.


Utfordring

Da har Renate klart utfordringen sin, som var å holde seg unna godteri i en uke! Kjempeflink!

Da venter det vel kanskje en liten overraskelse i kveld?


Erik

onsdag 18. mai 2011

17. mai i bilder

Jeg prøver og lese til eksamen, noe som ikke er veldig lett. Derfor skal jeg vise dere hvordan 17. mai var for meg, bare i bilder, enjoy! 

Her kommer 17. mai i bilder fra Bergen. 









Hvordan var din 17. mai?

Svalbard..

.. skal jeg skrive om. Jeg ser at det bare har blitt stemt på ja, ang om jeg skal skrive om Svalbard, og selvfølgelig skal jeg skrive om da jeg var utplassert der. Jeg skal gjøre det så fort jeg får tid, jeg vil at dette skal bli ett bra innlegg som folk kan se tilbake til og få inspirasjon fra :)



Følg med, så dukker det opp om en liten stundt :)

søndag 15. mai 2011

Storslagent besøk!

Da har vi fått besøk av min mormor og samboeren hennes, Synnøve og Arne :) Det er veldig koselig og få besøk, jeg syns det er veldig stas.

Jeg var å møtte de nede på bryggen, sånn at jeg kunne vise de veien hjem til oss. Men før vi reiste hjem tok vi fløibanen opp og så på den fantastiske utsikten. Når vi skulle ta banen ned igjen måtte vi vente en evighet før vi kom på, for det første så var banen 15 min forsinket, for det andre så fikk vi ikke komme på når den først kom, fordi de skulle sjekke noe. Men ned kom vi da til slutt, sultne og blide :) Når vi kom hjem var det biff som sto på menyen, jeg og Arne satte igang kokkekunnskapene, mens Erik og mormor måtte ta oppvasken!


Koselig å få besøk, men nå er det natta her i huset så vi er opplagte for en ny dag i morgen! Da var de visst klare for å se det meste, så får vel henge meg på, selv om jeg burde ha lest til eksamen!

God natt godt folk :)

God søndag morgen

Det er en fin søndag morgen i dag, selv om været ikke er helt på topp i dag. Jeg har ikke planer om å være så mye ute i dag, så går fint at været er som det er. I dag skal jeg nemlig vaske og rydde litt til mormor og Arne kommer og skal være til onsdag :) 

Erik ligger fortsatt og sover, han som skulle lage egg og bacon til meg før jeg sto opp, trøtting! Blir vel heller jeg som lager egg og bacon til han før han står opp, men det fortjener han, han som er en så god kjæreste :)

Hvilke planer har du for søndagen? 




lørdag 14. mai 2011

Fast five..

.. var veldig bra! Jeg vil virkelig anbefale og se den, hvis du ikke har sett den. Og har du sett den, se den en gang til! Det var ikke ett sekund hvor jeg kjedet meg i den filmen, det var alltid noe som skjedde, samtidig som den var morsom.

Jeg har ikke sett alle de andre filmene, men tror ikke det er nødvendig for å forstå hva som skjer i denne filmen. Det er jo selvfølgelig noe som helt sikkert har skjedd i de andre filmene, som kom igjen i denne, som f.eks folk. Det kommer tydeligvis en 6'er også, så nå er det bare og vente i spenning.


Så folkens, løp og se!

fredag 13. mai 2011

Svalbard

Pappa ga meg en "utfordring" og skrive om da jeg var utplassert på Svalbard. Jeg har laget en avstemning på siden om dere er interessert i å lese om det, men ikke fått så mye respons. Om det er av interesse skriver jeg gjerne om det og forteller om hvordan livet på Svalbard er :)



Syns du jeg skal skrive om Svalbard? 

3 down, 2 to go!

Da har jeg hatt 3 av 5 eksamener :) Godt å kjenne på at jeg snart er ferdig på skolen, for det skal virkelig bli godt med sommerferie nå! Artsprøven gikk bra, men kunne gått bedre.. Det er bare jeg som ikke ser godt nok :P Men sammenlagt på begge prøvene får jeg B på den, og det er jeg strålende fornøyd med :)



I dag har jeg inntatt årets første jordbær med fløte og sukker. Det smakte sinnsykt godt :D Senere blir det kino kos med Erik, vi skal se Fast five! Gleder meg til det, har hørt at den er døds bra.

Hvilke planer har dere for kvelden? 

onsdag 11. mai 2011

Lang dag!

I dag startet dagen med at jeg egentlig skulle stå opp kl 9 for å dra på skolen og lese på arter, men jeg klarte ikke å komme meg ut av senga før 11!! Dette førte da til at jeg ikke var på skolen før halv 1!! Huff, har blitt så lat!

Men ja, dagen i dag har vært så sykt lang for jeg har vært trøtt stort sett i hele dag! Å være trøtt gjør dagen egentlig ikke så bra, det er helt forferdelig! Du orker ingen ting, alt blir bare et ork. Men tross trøttheten fikk jeg besøk av søte jenter i dag :) Vi koste oss med vafler, kaffe, kakao og iste, og det var Erik som sto for vaffelrøren i dag, mester kokken :)


Nå skal jeg finne senga mi, og satse på at jeg er mer opplagt i morgen :)

Hvordan har din dag vært?

tirsdag 10. mai 2011

Utfordring failed..

.. for Erik sin del!

Han klarte ikke holde seg og måtte bare ta en game i dag! Så da blir det straff på han. Hva straffen er vet jeg ikke helt enda, men jeg skal finne på en veldig bra en!


Nå driver han og fikser noe til meg, som er i sammenheng med at vi har vært sammen i 2 år.. Lurer på hva det er :)

Kan du gjette hva Erik fikser til meg? 

2 år og fortsatt forelsket

Ja, i dag har jeg og Erik vært sammen i 2 år, på denne dagen for to år siden ga vi hverandre det første kysset <3 Det føles ut som vi har vært sammen veldig lenge, men samtidig ikke så lenge! Men det har uansett vært to fantastiske år :)

I løpet av disse årene har dette skjedd:

  • 10 mai 2009 ble vi sammen
  • Høsten 2009 flyttet jeg til Sogndal og Erik til Bergen, dette året så vi hverandre max 2 helger i mnd
  • Våren 2010 søkte jeg på skole i Bergen
  • Høsten 2010 flyttet vi sammen i Bergen <3
  • 10 mai 2011 har vi vært sammen i 2 år <3 


Lurer på hvor tiden blir av, kan ikke helt forstå at det allerede har gått to år :) 

mandag 9. mai 2011

Utfordring!

Jeg har nå fått i utfordring av Erik og ikke spise godteri på en uke.. Om jeg klarer det? Gjett om! Klarer jeg denne utfordringen skal jeg få en premie av Erik, så dette skal jeg helt klart klare :D

Bye bye, godteri!



Erik har også fått en utfordring av meg, det er å ikke spille HON på en uke. Jeg tror det blir verre for han, enn for meg, for han er nødt til å ha vartfall en game hver dag!



Det blir premie til den som klarer det, og straff til den som ikke klarer det :)

Hvem tror du vil klare utfordringen?
Tror du begge klarer det, eller ingen av oss?


Ønsk oss lykke til :)

Kvakk kvakk..

..sier endene!


Sol og sommer

I dag har det vært hele 25 varmegrader i Bergen! Kan det bli noe bedre?

I dag hadde jeg eksamen da, jeg tror den gikk helt greit. Jeg fikk da skrevet ned noen ord, men om det er relevant og vettu er en annen ting :P Etter eksamen skulle vi egentlig begynne og øve til arts-prøven vi har på fredag, men folk var mer klare for å finne på noe, så da ble det tur på fjellet i stedet! Vi kjøpte en engangsgrill og grillmat og koste oss med fjell-lukt og sommersol :)



Livet er virkelig herlig når man har så gode venner, fint vær og den beste kjæresten <3

søndag 8. mai 2011

Fjelltur :)

Her er en liten oppsummering av fjellturen jeg var på, med gode mennesker!




Vinn en kveld med Maarud

Jeg har begynt å skrive historie på Maarud, bli med du også! Du kan vinne en kveld med Maarud og helt sikkert masse god chips :)

Fortsett gjerne på min historie, eller start på din egen :)





Fin fin dag :)

I dag har det vært en helt strålende dag, jeg har vært med Anne Line og Michelle i parken. Vi skulle møtes for å lese litt til eksamen. Vi var litt flinke og gikk gjennom spørsmålene, men så ble det soling i stedet :D Etter en stund ble vi med guttene og grillet i Nygårdsparken og solte oss enda mer :)



En tipp topp dag :D

Hvordan har dagen din vært?

God morgen alle sammen

Morgenstundt har gull i munn!


Nå står Erik og steker egg og bacon, så snart blir det god frokost, det er sånn det skal være på en søndag :) Solen stråler i dag, så i dag blir det vel noen timer ute i solen sammen med fysfos bøkene mine, før eksamen er i morgen!

Hva skal du gjøre i dag?
Har du fint vær?



lørdag 7. mai 2011

Oppussing!

Jeg snakket om for en god stund tilbake at jeg drev med litt oppussing i heimen.. Jeg har malt vitrineskapet jeg har ståenes på stua. Det var trehvit før, men har nå blitt hvit. Jeg er ikke så glad i trehvit, syns det kan bli så mørkt og dystert, derfor valgte jeg å male det og jeg ble strålende fornøyd. 

Før bilde klarte jeg ikke finne, vartfall ikke et som du ser skapet veldig godt.. Her ser du skapet helt til høyre i bilde, du ser bare siden på det og kan se at det er helt trehvit ;)


Etter bildet:



Jeg kjøpte nye knotter, de som var på fra før var kjempe stygge :)


Små og søte detaljer, bilde i bakgrunnen har jeg tatt selv.

Hvordan syns du skapet ble?



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...