mandag 25. april 2011

Hei og hopp, dette er topp!

Nå er det snart på tide og avslutte påsken og reise til Bergen igjen. Vi skal ta toget 14.04 fra Hamar, og er vel i Bergen ved 23.00 tiden eller noe :)

Nå skal vi være i Bergen i ca 6 uker, før vi reiser hjem igjen. I løpet av den tiden så har jeg hatt 3 eksamener og Erik har hatt 2 (Tror jeg), så nå blir det en veldig spennende tid fremover. Kom gjerne med tips til hvordan vi kan holde motivasjonen oppe under eksamenslesningen, det tror jeg virkelig trengs!

Det skal bli godt å komme tilbake til Bergen, komme igang igjen med hverdagen og styr. Men det skal bli enda deiligere når vi skal hjem igjen, da blir det to uker i Tyrkia sammen med gode venner :) Men påsken har vært kjempe bra, har hatt strålende sol hele tiden, vært med gode venner og familie og bare slappet av, livet er herlig :)

Og en ting til, i går fikk jeg påskeegg :D Moren til Erik hadde gjemt forskjellige påskeegg rundt i huset, og i hvert av dem lå det en lapp med en ledetråd om hvor neste lå.. Morsomt :)



Hvordan har deres påske vært?
Har du fått påskeegg?

søndag 24. april 2011

Gjestebok

Har fått gjestebok på siden her nå. Der kan du skrive inn kommentarer på hvordan du syns bloggen er, om det er noe du savner og hva vi kan skrive om :)

Setter pris på om dere legger igjen en kommentar der, takk på forhånd :)

lørdag 23. april 2011

Meningsmåling!

Har laget en liten meningsmåling på siden av bloggen, "Er du fast leser". Jeg lurer på om det er noen som leser bloggen i det hele tatt, eller om jeg bare skriver til meg selv :P

Det hadde vært fint om du kunne svart på den og sagt hva du gjorde :)

Fin fin dag :)

I dag har vi vært ute hele dagen i sola og varmen.. Vi har vært på Koigen og spilt volleyball, minner meg om sommeren i fjor :) Dagen har bare vært helt strålende!
Kjøpte også en engangsgrill for å grille noen pølser, kropper i aktivitet trenger påfyll av energi :) Meen, grillen ville ikke bli varm, såe Erik måtte reise på en bensinstasjon og kjøpe en ny, og vi fikk grillet pølser :)

Føler nesten at sommeren har startet, og at det er sommerferie.. Men den gang ei, skole igjen på tirsdag og eksamenslesningen starter for fullt ;)

I morgen blir det mer volley om folk er klare for det.. Kan bare ikke beskrive hvor digg det er med sol og sommer og volleyball spilling, livet kan ikke bli bedre :)

Legger ved ett bilde fra i fjor sommer :)



Hvordan har din dag vært?

torsdag 21. april 2011

Honning!

Min far og en venn av han produserer honning som de selger og lager Dram av. De har laget en blogg hvor de skriver om det de driver med og hvordan du kan kontakte de. Siden er under utvikling, men begynner og bli veldig bra :)

Jeg har smakt honningen og syns den er kjempe god, og jeg er ikke så glad i honning fra før. Den er veldig god å ha på brødskiva eller i te :)
De har tre forskjellige størrelser på glassene, så man kan begynne med et lite glass og kjøpe et større senere om man syns honningen var god :)

Ta en tur innom bloggen dems HER, kontakt dem for priser og produkter :)



onsdag 20. april 2011

Soool :)

Åh, det er helt fantastisk når det er så fint vær ute, blir i så godt humør av det! Det er så godt å vite at endelig er sommeren på vei og man kan tørke støv av bikinien. Man slipper å ha på seg en tjukk dunjakke bare for å gå ut og hente posten, og man slipper å gå rundt med sokker hele tiden. Det er deilig det, å kunne gå rundt barføtt :)

I dag skal vi faktisk møtes og spille volleyball. De har satt opp nettene på Koigen i Hamar :) Det kan bli spennende, for det er veldig lenge siden jeg har gjort. Ikke at jeg er så veldig god fra før, men det er gøy :)

Men før det er volley, skal jeg være med pappa og besøke farmor og farfar. Farfar har det ikke så bra om dagen, de tror han har blitt deprimert :/ Han har hatt slag, så har litt problemer med å gå og bruke venstre arm, dette gjør jo at han ikke har muligheten til å gjøre så mye. Så jeg og pappa skal prøve å muntre han opp litt, og kanskje få han med til legen :)

Nå skal jeg snart innta frokosten, og ta meg en tur ut i solen :)



Hva skal du gjøre i dag?

tirsdag 19. april 2011

Maxi

I dag skal jeg være med Trine og Jonas på maxi, jeg har ikke sett de på veldig lenge, så blir kos å se de igjen :) Trine og Jonas er jo i Sogndal, mens jeg og Erik er i Bergen. Blir ikke lett å møtes så ofte da :) Erik kommer også en tur på maxi, så da blir det en dobbel date ;) hehe

Etter maxi-turen skal jeg bli hentet av pappa og bli med til han en tur, det blir koselig :) Gleder meg til å endelig få møte den lille valpen deres, Bobben, som er en golden retriver :)



Her er det bilde av min lillebror, Tom Stian og Bobben :)

mandag 18. april 2011

Dagen i dag :)

Som jeg fortalte før i dag skulle jeg på skogbruksmuseet, og der har jeg vært :) Det var veldig koselig og vi hadde det veldig gøy. Det var mye spennende å se på og vi fikk være med på påskerebus, så krysser fingrene for at Stina vinner :D

Siden det var så fint vær i dag, så gikk vi litt rundt ute der og koste oss.. Vi gikk "hinderløypene" som var der og følte oss som små barn igjen :P
Senere på dagen ble jeg med til Erik, siden mamma skulle jobbe til 9 på kvelden. Kjedelig å sitte hjemme alene og bare sture :P Vi var ute omtrent hele tiden, bortsett fra når vi skulle spise. Er så godt der er fint vær ute :D
Vi fant ut at vi skulle ta oss en tur ut i skogen for å se om vi fant noe spennende til artsoppgaven min, og der fant vi en maurtue, det var maur over alt!

For å få en mer "spennende" dag, fant vi ut at vi skulle få maur til å sloss! Vi skulle ta vanlige skogsmaur sammen med svartmaur, og gjett om det ble kamp! Snakk om hobbyproblemer kanskje xD

Her kommer noen bilder fra dagen :)







En veldig morsom dag :)

Hva har du gjort i dag?



Skogbruksmuseet!

I dag skal jeg en tur på Skogbruksmuseet i Elverum, der skal jeg finne arter til 20 arter oppgaven jeg skal skrive.. Jeg har fått med meg Erik og Stina, så da slipper jeg å gå der alene :) Der er det dyr av alle slag som man kan se på, fuglene kan man høre hvordan kvitrer :) Er lenge siden jeg har vært der, så har nok blitt en del forandret siden sist jeg var der :)

Er ikke bare bare å ha påske, får ikke fri av den grunn akkurat, skolejobbing må det være allikevel.. Egentlig skulle jeg ha lest til Fysisk fostring eksamen også, men det var ikke i tankene mine å ta med meg den boka hjem, så det får vente til etter påske :)

Nå sitter jeg og venter på at Stina og Erik skal komme og hente meg, så vi får kommet oss til Skogbruksmuseet :)



Hva skal du gjøre i dag?

søndag 17. april 2011

Jeg tenker nok du skjønner seg sjøl!

Jeg begynte å lese boken Jeg tenker nok du skjønner det sjøl på toget hjem i dag! Boken handler om lille Christoffer som bare ble 8 år gammel. Boken følger hele livet hans og om hvordan han hadde det de årene han levde. Jeg har ikke lest boken helt ferdig enda, men kjenner jeg blir så irritert når jeg leser den, jeg skjønner ikke at det er mulig å gjøre noe å vondt mot et barn, eller mennesker generelt. Det er helt ufattelig at det virkelig skjer her i verden.

Her var det stefaren som var den slemme, han tok helt styringen over livet til Christoffer og moren hans og begynte å misshandle han når han skulle legge seg. Moren skjønte ikke at det var stefaren som påførte Christoffer skadene, hun trodde han gjorde det selv, siden han hadde ADHD og dermed kunne skade seg selv. Han kom på skolen med blåmerker og store sår, men ingenting ble gjort for å hjelpe den stakkars gutten. Lærerne hans spurte bare hvordan han hadde fått skadene, noe han ikke ville svare på. Han sa han ikke husket eller ikke visste. Burde det ikke ringt en bjelle da? Jeg blir bare så frustrert, det er ikke til å tro...

Det beste Christoffer hadde i livet var besteforeldrene sine, han ble så glad hver gang han skulle på besøk til dem. Der kunne han føle seg trygg og elsket. Men selv de gjorde ikke noe for å redde barnebarnet. Det er jo selvfølgelig forståelig, du tror jo ikke at dette skjer din egen familie. Men når det hadde gått så langt som det gjorde, så burde det ha ringt en bjelle der også!

Stefaren har fått fengselstraff for dette, moren har blitt anmeldt av faren. Stefaren og moren er fortsatt sammen, og har fått et barn sammen etter dette.

Denne boken er virkelig verdt å lese, jeg anbefaler den på det sterkeste.





Hvil i fred Christoffer :'(¨

Har du lest boken, jeg tenker nok du skjønner det sjøl?

Påskeferie :)

Nå er det endelig påskeferie, noe som blir helt fantastisk! Jeg har kommet meg hjem til Løten, og er klar for å slappe av, eller det blir ikke helt avslapping. Kan dessverre ikke legge skolen helt vekk, siden jeg har en stor oppgave som skal leveres 1. juni. Jeg må observere månen, sola og Venus også må jeg finne 20 arter og skriv om.. Jadda, veldig spennende!

Men tilbake til påskeferien, jeg har ikke store planer. Det var snakk om å dra til Trysil eller noe å stå på ski, men det tror jeg ikke blir noe av for min del. Skulle egentlig til Sverige en tur på torsdag, men mamma har tatt på seg å jobbe, så da ble ikke det noe av :( Får se om jeg drar med meg Erik i stedet :D Hehe!
Noe jeg vartfall skal er å besøke pappa, han har nemlig fått seg ny hund, Bobben. Det er en golden rettriver og er kjempe søt :D

Videre får jeg bare se hva jeg får tid til, en uke går veldig fort ;)



Hva skal du gjøre i påsken? 



onsdag 6. april 2011

Ferie og timeglass

JAja, nå har jeg klart meg hjemme i hele 4 dager(?) eller noe sånn. Renate har seff stikki på ferie til Tenerife, så da har jeg bare sittet hjemme, læxet, jobba med oppgave (a) og rista timeglasset til Renate. Jeg skal nemlig være kjempeflink og vinne bil til hu, så det. Må vel bare døgne nå så går detta i boks, oh yeah!

Yeh, men nå er det sent, og jeg har time kl 8 i morra så burde vel legge meg. Men utdannelse < bil, right?

Erik er best.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...