søndag 27. mars 2011

Kjærlighetsdikt!

Jeg surfet litt rundt på nettet og fant dette fine kjærlighetsdiktet.. Det er en sånn følelse jeg har ovenfor min store kjærlighet!


Hver morgen når jeg våkner,
og kjenner at også
du er der.
I sengen ved min side,
riktig tett og nær.
Da overveldes jeg avfølelser
for deg.
Fordi du er den du er,
og fordi jeg har deg så dypt
og inderlig kjær.
Hver dag når du er på skolen,
lengter jeg
etter å se deg igjen.
Høre harmonien og latteren
i din myke stemme.
Fordi du er den du er,
og fordi du er den jeg holder av,og
aldri noensinne hverken vil,
eller kan glemme.
Hver dag er fylt med å vente.
Vente på kveld,
så jeg kan holde armene godt
omkring deg,
og fortelle hvor høyt
jeg elsker deg.
Fordi du er den du er,
og fordi jeg lengter etter å høre,
at også du er glad i meg.
Hver kveld lengter jeg etter
å sitte tett intill deg,
i kjærlig omfavnelse.
Kjenne varmen fra deg
og se lyset i dine vakre øyne.
Fordi du er den du er,
og fordi det å dele natten med deg,
er som sjelebot og evig frelse
Hva syns du?
Kan du noen fine kjærlighetsdikt?


Kanelsnurrer!

Nå lager jeg kanelsnurrer som en liten overraskelse til min kjære, han har hatt så mye skole å tenke på om dagen og begynner å bli så lei! Han er hos en kompis nå og jobber, så da benytter jeg sjansen med å bake litt :) Jeg tror han kommer til å like de og får noe annet å tenke på en liten stund :)

Det er alltid koselig å gjøre noe fint for andre, jeg liker veldig godt å bake, så da syns jeg det er en fin ting å gjøre for andre. Selv om det ikke alltid er så veldig sunt, så kan man unne seg litt sånn en gang i blant :)

Jeg sitter også å følger med på hånballkampen som går på tv, Norge - Danmark.. Nå begynner 2. omgang igjen. Den er ikke så spennende, så lenge det ikke er en viktig kamp, men gøy å følge med :)¨

- Hva driver du med i dag?
- Har du hatt en fin dag?
- Hva liker du å gjøre for andre som du bryr deg om?



mandag 21. mars 2011

Stem!

Jeg har blitt med i en konkurranse på Chess.no, der jeg kan vinne en tur til London på shopping.. Jeg trenger din hjelp til å stemme meg frem, så jeg og min kjære vinner tur :)

"Jeg syns vi fortjener denne turen fordi vi snart har vært sammen i 2 år og enda ikke vært på ferie sammen! Vi trenger kvalitets tid sammen, noe vi får på en sånn tur :)"


Trykk på linken under, så kommer du til siden hvor du skal stemme :)

http://chesschallenge.no/renate-erik

Setter pris på stemmer, tusen takk :)

tirsdag 15. mars 2011

Dårlig dag..

I dag startet ikke dagen veldig bra.. Først klarte jeg og forsove meg, så måtte stresse for å rekke røntgen timen min.. Men når jeg drev og laget meg frokost og skulle åpne kjøleskapsdøra, så faller det en juice kartong ut og blir ødelagt, så det ble juice over hele gulvet! Heldigvis har jeg en snill kjæreste som tørker opp for meg mens jeg stresser rundt for å få med meg alt jeg trenger!
Når jeg kommer på røntgen får jeg heldigvis en positiv beskjed, og det er at det ikke var noe galt med meg, men at det bare var normalt! Da ble jeg litt glad igjen :)
Men så lenge jeg fikk en slik oppvåkning i dag, så skal det mye til for at dagen blir bra.. Går jo rundt og er konstant trøtt og føler meg helt ødelagt i kroppen, så egentlig burde ha sovet en liten dupp! Men det har jeg ikke tid til, for kl 3 skal jeg møte noen fra klasse på peppes og se på de spise pizza :) Det blir koselig da, så da får jeg skru på smilebåndet og ha det koselig :)

Resten av dagen blir vel bare å gjøre litt skolearbeid og slappe av hjemme med kjæresten :)



Nå ble det mye klaging her, men jeg måtte bare få det ut et sted, så da ble det her :)

Hvordan har din dag vært?

mandag 14. mars 2011

Dagens innkjøp!

I dag ble det en svipptur til Sotra på shopping! Eller jeg skulle egentlig ikke ha noe, for jeg må jo spare til sydenturene jeg skal på! Men når Renate kommer inn på kremmerhuset eller black design, smelter hjerte hennes.  Jeg begynner nesten å sikle når jeg kommer inn i de butikkene for det er så mye fint der som jeg gjerne skulle ha hatt. Så i dag ble det noe med meg hjem, mye var det ikke...

Det jeg har kjøpt er en tavle hvor man kan skrive søte små beskjeder til hverandre med kritt! Den er fin og bruke om den ene ikke er hjemme og den andre skal ta seg en liten tur ut og vil skrive igjen en beskjed :)

Bilde tatt fra Kremmerhuset.no

Jeg kjøpte også en liten magnet til Erik, for jeg syns han fortjente en liten ting som en sen 1 år og 10 mnd gave.. også har han vært så flink i det siste og gjort mye her hjemme :) Elsker virkelig denne gutten her, han er bare fantastisk! Derfor fikk han denne av meg: 


"I'm not bossy. I just have better ideas than you!"

Hva syns du om mine innkjøp?



søndag 13. mars 2011

Hekle teppe!

Jeg har også lovet at jeg skulle legge ut bilder av teppe jeg hekler, og det har jeg tenkt til å gjøre i dag. Jeg liker veldig godt de fargene jeg har valgt, og kan være både jente teppe og gutte teppe. Jeg har ikke tenkt til å hekle baby teppe, for jeg har jo ikke noe barn og hekle det til, men det blir et koseteppe til meg og Erik som vi kan bruke på late dager :)

Slik ser teppe mitt ut:


Jeg har ikke montert det sammen enda, men det er fordi jeg venter med det til jeg er ferdig med alle lappene! Dette fordi jeg tror jeg kommer til å få for lite garn, og at det da blir forskjellige farger på hvitfargen rundt, så lenge garnet ikke kommer fra samme parti. 

Hva syns dere om det? 
Vil dere ha oppskriften på hvordan jeg gjør det?


Erik vært på lan..

.. å da ser han slik ut! 


Han har vært på lan i hele natt og ikke sovet ett sekund, så skjønner godt at han er trøtt! Han dro i går rundt 17.00 tiden og kom hjem i dag ved halv tre tiden. Nå ligger han som ett slakt på sofaen og sover.. Kom med ett utbrudd i sta når jeg klarte og lage en litt høy lyd "Tror jeg sovna jeg". Haha, han er søt da <3 

Jeg må også fortelle om været i dag, for det er så sykt kjiipt! Det bare regner og regner i Bergen i dag(kanskje ikke noe nytt), men det snødde en god del her om dagen, så det ble litt koseligere ute, men nå regner jo all snøen bort igjen :(
Det ligger fortsatt snø på bakken, men skal det fortsette og regne som det gjør, så er den borte i løpet av dagen! 


Man ser kanskje ikke så godt at det regner, men det gjør det virkelig! 





lørdag 12. mars 2011

Ny header!

Nå får vi ny header! Den vi har hatt var veldig kjedelig, noe som bare fulgte med, og som vi ikke har gjort noe med.. Endelig har Erik fått laget en i photoshop :)

Den ser slik ut: 









Hva syns du om den?


Signatur

Jeg har laget meg en signatur på denne siden.. Har sett at mange har egne personlige signaturer og ville lage en selv, slik ble min:


Hva syns du om den?

Informasjonen om oss...

... Er oppdatert.
Jeg har skrevet litt mer og utfyllende om meg og Erik, hvordan vi traff hverandre og hva vi holder på med :)
Du finner dette på menyen under om oss :)



-Renate-

Strikkede sokker!

Tenkte jeg skulle dele oppskriftene på sokkene jeg har strikket! Jeg fortalte litt om de sokkene før i bloggen. De blir mye brukt her hjemme, og er kjempe gode og varme.

Jeg har hentet oppskriften fra Drops Garnstudio. Der har de kjempe mye fine oppskrifter, og jeg kunne gjerne ha strikket alt sammen :P. Du kan få oppskriftene på  norsk, svensk og dansk, noe som er veldig greit. Jeg selv valgte selvfølgelig og ta de på norsk.
Jeg syns oppskriftene er helt greie og følge, de forklarer veldig bra hva du skal gjøre, sånn at de som ikke har strikket mye før også forstår de. Det eneste er at det kan være en del forkortelser som kan være vanskelig å forstå, men da er det veldig fint at hjemmesiden har en side du kan finne hva forkortelsene betyr.

Du kan finne absolutt alt av ting på Drops Garnstudio, det er også hekle oppskrifter der! Både til voksne og barn, og tilbehør. De har en god og oversiktlig meny hvor du lett finner det du vil ha :)

Har du noen spørsmål angående oppskriften er det bare å kontakte meg, så skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan :)



-Renate- 

torsdag 10. mars 2011

Nytt prosjekt!

Jeg har begynt på et nytt prosjekt!
Jeg begynte for en stund siden, etter å ha blitt inspirert av en annen blogg :)
Det jeg har begynt med er bestemorruter, som skal bli til et teppe.. Har alltid syns sånne tepper er kjempe fine, men aldri visst hvordan jeg lager de. Men etter å ha funnet en blogg (Trykk her)som hadde en kjempe bra oppskrift bestemte jeg meg for å begynne! Jeg elsker jo å hekle og strikke, så dette passet midt i blinken!


Bilde hentet fra google!

Det kommer bilder senere og kanskje jeg skal prøve og beskrive hvordan jeg gjør det!

Har dere noen gang laget bestemorruter? Send gjerne link til din blogg om du har lagt de ut :)

-Renate-

Sydenferie bestilt!

Da har jeg og Erik bestilt sydentur til sommeren :D
Vi skal ta turen til Tyrkia i Alanya, noe som kommer til å bli helt topp! Gleder meg allerede <3
Vi skal på en måte dra sammen med ei venninne og kjæresten hennes, pluss et par til, men vi skal bo på ett annet hotell. Dette fordi de bestilte tur før oss, men dette går helt fint!


Bilde tatt fra google! 

Hotellet vi skal bo på heter Bayram og ser slik ut utenpå :) Det er ikke det beste hotellet, men det var billig og helt greit for oss.. Vi skal jo uansett bo på stranden dagen lang og nyte late dager i solen :)

Bayram

Jeg har vært i Tyrkia en gang før, og likte meg svært godt der! Det var helt fantastiske strender og mye billige klær! Jeg tror det har blitt litt dyrere der nå, siden de har blitt med i EU, men noe positivt med det er at selgerne ikke er så innpåslitne lenger, noe de var den gangen jeg var der!

Jeg skal også på tur med mamma uka før påske, da tror jeg turen går til Tenerife! Jeg har også vært der før, men nå skulle vi en helt annen plass, skal på en liten øy faktisk :) Gleder meg!



Hva har du planlagt for sommerferien? Skal du på sydenferie?


-Renate-

1 år og 10 mnd!

I dag begynte jeg halv to på skolen, vi hadde selvfølgelig fri i matten, men måtte på skolen for å ha pedagogikk! I dag var det faktisk en veldig grei time i ped :)
Når jeg kom hjem, satte jeg meg og så på tv og bare slappet av, Erik var ikke hjemme så da var det ikke mye spennende og gjøre. Middag kunne jeg heller ikke lage, for han skulle innom butikken for å kjøpe pitabrød!

Men tilbake til overskriften.. I dag har jeg og Erik vært sammen i 1 år og 10 måneder! Det har vært noen helt fantastiske måneder! Når Erik kom hjem i dag ble jeg kjempe overrasket.. Trodde han bare kom hjem med pitabrød og margarin, men han hadde kjøpt 10 røde roser til meg! Er ikke han verdens søteste kjæreste så vet ikke jeg! Elsker han over alt på jord <3



















Se så fine rosene var :) Elsker Erik over alt på jord <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...